Roel van der Wielen – Wat een nacht

Artikelnummer UD2409
Barcode 8700001825467
Releasedatum 01-11-2013
Label SYMusic / UltimateDisk
Artiest(en) Roel  van der Wielen
Titel Wat een nacht

 

Apple MusicJUKEZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Roel van der Wielen Wat een nacht NLKE31300027 3:27
02 Roel van der Wielen Wat een nacht (Orkestband) NLKE31300028 3:27

Roel van der Wielen lanceert met ‘Wat een nacht’ nieuwe single met geheel eigen sound

Roel een rasartiest in hart en nieren. Na veel afwegen komt in juni 2013 de eerste single “Wat een heerlijke dag” uit, deze single gaf dan ook het gevoel en de smaak naar meer.

Nu ondertussen 4 maanden later komt dan ook de tweede single uit met de titel “Wat een nacht” Dit nummer werd geschreven en gearrangeerd door producer Jeroen Dirksen, de tekst geschreven door Ellen van de Veer en de videoclip werd gemaakt door Bert Min van TBM Visuals.

Met “Wat een nacht” is er een geheel eigen stijl voor Roel gezocht en zijn we dan ook blij met het resultaat.

Roel van der Wielen werd in Sittard geboren in 1970, maar verhuisde vrijwel direct naar de Zaanstreek op nog geen 10 kilometer van onze hoofdstad. Tijdens zijn tienerjaren ontwikkelde hij een passie voor het zingen van het Nederlandse lied en de Engelse covers, “een entertaintalent dat niet lang onopgemerkt bleef”.

Door zijn enthousiasme kreeg de zanger in menig café een microfoon aangereikt. Keer op keer liet hij vervolgens zien wat hij in zijn mars heeft. Het entertainen zit Roel in het bloed. Zo presenteerde hij al meerdere evenementen en was hij jaren lang de 1e presentator bij “The karaoke mega tour”.

“Je moet nooit van je hobby je beroep maken, want dan gaat de lol er snel af”! Het was een goed bedoelde opmerking van pa van der Wielen en het was slechts een kwestie van tijd voordat Roel het tegendeel zou bewijzen.

Getogen in de Zaanstreek en opgevoed met de Amsterdamse stijl, begint de zangcarrière aanvankelijk als geintje. Zonder een borrel achter de kiezen meegalmen in de dorpskroeg om vervolgens te, worden uitgedaagd een avond vullend programma te doen. “Geen punt… dat doen we effe”!! Uit deze shows kwamen de eerste optredens voort en al vlot kwam alles in een stroomversnelling terecht.

Door hard werken, veel studeren en veel investeren is Roel inmiddels uitgegroeid tot een gerespecteerd zanger. De naamsbekendheid verspreid zich (mede door Feestartiesten.nl) in rustig tempo door Nederland. Met een groeiend eigen repertoire en een breed scala aan Nederlandstalige en Engelstalige covers, kan keer op keer een originele en pakkende set-list worden samengesteld.

Het repertoire is uiterst divers: naast het levenslied en skihut feestnummers, zijn mooie Engelse ballads en Engels uptempo werk standaard in het repertoire opgenomen. Oude en nieuwe hits wisselen elkaar af en vormen een brede basis voor een knallend feest van tien tot tachtig.

Website: Roelvanderwielen.nl

Muziek / Tekst: J. Dirksen / E. van de Veer
Productie: Jeroen Dirksen

CD-persing, release-uitvoering, rtv / muzieksystemen / socialmedia / pers promotie, content management, artworkbegeleiding en labelcopy verzorging: UltimateDisk.

Wilt u UltimateDisk ook inzetten voor uw cd-persingen, releases, promotie, marketing en artwork ontwikkeling? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Hitfacts:
25-11-2013 – VBRO – Playlisted
18-11-2013 – Radio NL – Playlisted
04-11-2013 – TV Oranje – Playlisted

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roel van der Wielen – Wat een nacht” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This