Ronnie Tober – Onzekerheid

Artiest(en) Ronnie Tober
Titel Onzekerheid
Releasedatum 20-11-2019
Artikelnummer UD19035
Barcode 8719884038048
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Pop / Ballad / Levenslied / Kerst
Shops Apple MusicZazell

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Ronnie Tober Onzekerheid NLQN71900102 3:27
02 Ronnie Tober & Willeke D’estell Heel Even NLQN71900092 3:20

Ronnie Tober brengt op veler verzoek het prachtige winternummer ‘Onzekerheid’ uit

Ronnie Tober behoeft bij de meesten geen verdere uitleg. Hij kwam in 1963 naar Nederland en was te zien op 27 december van dat jaar in het legendarische TV- programma ‘Voor de Vuist weg’ van Willem Duys. Ronnie was toen 18 jaar.

Bij dat programma zat de grote kleine man Willy Alberti, die bracht hem naar platenmaatschappij Phonogram en daar maakte Ronnie zijn eerste plaat wat gelijk een enorme hit werd ‘Iedere avond, iedere morgen’.

Vele hits volgden, waaronder zijn grootste hit ‘Breng die rozen naar Sandra’ waar er in totaal 400.000 van zijn verkocht. Ronnie kreeg bij de AVRO en KRO zijn eigen Ronnie Tober TV shows en was in die tijd net zo populair als bijvoorbeeld Marco Borsato.

Samen met o.a. Anneke Grönloh, Corry Konings, Willeke D’estell, Ciska Peters en de Belgische zanger Christoff maakte hij diverse platen en cd’s. In 2013 werd bij Omroep Max zijn 50ste artiestenjubileum uitbundig gevierd met de TV-special ‘50 jaar Ronnie Tober’, geproduceerd door Erwin Fillet & Jan Tober Jochems.

Elk jaar rond deze periode brengt Ronnie een winterplaat uit en ditmaal op veler verzoek het prachtige nummer ‘Onzekerheid’. De productie werd verzorgd door Jan Zwarteveen van Jazmusic en de bijbehorende videoclip is gemaakt door Patrick van Bree en Belinda Kinnaer.

De single is vanaf 20 november overal te streamen en te downloaden. De release en promotie zijn weer in handen van Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

Afgelopen augustus bracht Ronnie het prachtige nummer ‘Wat zou het leven zonder vrienden zijn’ uit met zijn dierbare vriendin Willeke D’estell waarmee hij samen ook vele optredens doet voor ‘de jeugd van vroeger’.

Websites www.tober.nl
Info & boekingen Erwin Fillee / 06-22334175 / info@fillee.nl
Socialmedia
Muziek & Tekst 1 Iglesias, Ferro, NotasMagicas, S.A.M. Rozen
Muziek & Tekst 2 C. Mattone, F. Migliacci, T. Beishuizen
Productie Jan Zwarteveen
Arrangement Jan Zwarteveen
Studio Jazmusic.nl
Clip-productie Patrick van Bree & Belinda Kinnaer
Digitale promotie UltimateDisk / Maurice Edelenbosch

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This