Roy van der Sar – Hé, drinken wij een biertje

Artiest/Act Roy van der Sar
Titel Hé, drinken wij een biertje
Releasedatum 17-02-2023
Artikelnummer Leico23001
Barcode 8719884106273
Label Leico Music
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Playlists Radio Continu!
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Roy van der Sar Hé, drinken wij een biertje NLNJ12300001 2:55

Roy van der Sar met kroegknaller HÉ, DRINKEN WIJ EEN BIERTJE

HÉ, DRINKEN WIJ EEN BIERTJE is de titel van de derde single van de uit De Lier afkomstige Roy van der Sar. De 23-jarige zanger is dan ook erg blij dat hij na bijna anderhalf jaar weer wat nieuws van zichzelf kan laten horen in de vorm van een nieuw feestnummer die tot stand is gekomen na, wederom, een hele fijne samenwerking met Peter La Haye van Leico Music.

Om tijdens deze feestelijke maand met onder andere carnaval dit nummer uit te brengen, voelt goed! Ik hoop dan ook dat dit nummer aan gaat slaan en op veel feesten gedraaid zal gaan worden, wanneer vrienden en vriendinnen groepen met elkaar een lekker biertje drinken, zegt Roy met een knipoog.

Roy, die in de afgelopen periode veel vlieguren heeft gemaakt als zanger, is tegenwoordig steeds meer te vinden op verschillende feesten en partijen. De mensen zoeken steeds meer naar wat extra’s en dat ik ze dat kan geven door middel van het zingen is alleen maar leuk.

De 23-jarige zanger pakte in het afgelopen jaar de kans om in De Apres Skihut in Rotterdam op te treden met beide handen aan. Hier leer je zo gigantisch veel van, door nu wekelijks op de bar te mogen staan en te zingen in De Apres Skihut merk ik ook dat het me goed doet en ik me ontwikkel op het gebied van zingen, maar ook zeker op het gebied van entertainen!

De plannen voor dit jaar zijn met potlood opgeschreven. Het is nu dus zaak om deze plannen zo snel mogelijk te realiseren. Het begin is er en nu moet ik door blijven pakken, te beginnen met dit nieuwe feestnummer HÉ, DRINKEN WIJ EEN BIERTJE. De RTV-promotie wordt weer verzorgd door UltimateDisk.

Website N.v.t.
Info & boekingen Roy van der Sar / +31 (0)6 48406653 / Zangerroyvandersar@hotmail.com
Socialmedia  
Muziek & Tekst Peter van Kesteren
Publishing Ultimate Music Publishing
Productie Peter van Kesteren
Studio Leico Music
Mastering Leico Music
Koor Louisa Verwoert
Gitaar Jeroen Daniels
Accordeon Mark Pepping
Fotografie & Artwork Wesley van de Leur / W81Photography
Clipproductie Er is bij deze release geen videoclip beschikbaar
RTV-Promotie & Release Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This