Side kick ft. DJ Cor – Lekker Feessie of Après Skiën

Artikelnummer SR14056
Barcode 8700001861984
Releasedatum 11-11-2014
Label Storm Records
Artiest(en) Side Kick ft. DJ Cor
Titel Lekker feessie of Après Skiën

 

ZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Side Kick ft. DJ Cor Lekker feessie of Après Skiën NLCW61400078 3:27
02 Side Kick ft. Trafassi-Man Hela Hela NLCW61300058 2:50

De broers Side kick gaan samenwerking aan met DJ Cor

Side Kick bestaat uit de broers Fred en Ron, geboren in Den Haag en is ontstaan vanuit de band Only 4. Vandaar de naam Side Kick. Ze hebben al 25 jaar ervaring in het verzorgen van feestavonden op muzikaal gebied. Na het starten van promo´s die erg positief werden ontvangen, kwamen al snel optredens door het land. Met als klap op de vuurpijl een optreden Mainstage Go Après-ski 2012 in AHOY samen met De Meiden uit Leiden.

​Wat kan je verwachten op muzikaal gebied? Aangezien hun stemmen dezelfde klankkleur hebben, ligt een deel van hun kracht in het feit dat er veel 2e stem wordt gezongen. Mede hierdoor is er muzikaal veel mogelijk, van Dance Classics, Nederlandstalig, Reggae, Zuid/Amerikaans en mooie ballads. Maar ook zijn de heren bezig met eigen werk.

Het entertainment gehalte staat hoog in het vaandel bij Side Kick. Nooit rustig, kunnen niet stil staan en houden van een feestje, kortom een soort wervelwind op het podium.

Na de après-ski single “Mooi wijfie” en de knaller van het après-ski seizoen 2012/2013 “Mooie billen” met medewerking van Def Rhymz en de heerlijke zomerse single “Rokje”, gaan de heren een samenwerking aan met de man achter hits als “Kleine wasjes” en “Pum Pum” Trafassi-man.  Dit om een ultieme zomerse mix van après-ski versus tropische frisheid in de winter te creëren. Uit deze samenwerking volgt de absolute feestknaller “Hela Hela”!

Na dit bescheiden après-ski/carnavalshitje wordt Side Kick benaderd door het RADIO2 programma van de NCRV-KRO “Knooppunt Kranenbarg” met de vraag, of zij interesse hebben om een liedje te maken voor het Nederlands Elftal en het WK in Brazilië. Dit samen met een koor van luisteraars die zich op kunnen geven om mee te zingen op deze track. “Wow wat gaaf!” was onze reactie en na de vraag te hebben neergelegd bij Edgar van de band Trafassi, zegt hij ook volmondig JA! Al spoedig ligt het liedje klaar, genaamd, “Hela Holland”, waarvan de volledige opbrengst ten goede komt van de Stichting “Spieren voor Spieren!”

Hierna gaat Side Kick wederom een samenwerking aan en ditmaal met een bekende Amsterdammer die zijn sporen dik verdiend heeft in de dj wereld. DJ Cor! Cor is vooral bekend van zijn hit, “He Ho Coolio” en met z’n drieën laten ze de creativiteit flink vloeien en het resultaat mag er zijn: “Lekker Feessie of Après Skiën” is de naam van de gloednieuwe feest/après-ski single inclusief bijbehorende videoclip.

“Bij het beluisteren van deze track hoor je onze feest genen tekeer gaan, je verkeert dan ook gelijk in een gezellige stemming en krijgt direct zin om te feesten”, aldus de heren en laat dat nu ook gelijk de gedachtegang zijn achter deze samenwerking. Met “Lekker Feessie of Après Skiën” gaan Side Kick en DJ Cor vol gas het winterseizoen van 2014/2015 in!

Website: Sidekick-online.nl
Boekingen: Feestartiesten.nl 

Muziek / Tekst 1: G. Kajanus, Daddy Yankee, Eddie Avila
NL tekstbewerking 1: M. Appeldooren, R. Appeldooren, F. Appeldooren, C. Tuin (DJ Cor)
Productie 1: Fred Appeldooren / Mike Peterson

Muziek / Tekst 2: A. Caracandas, D. Viskivis, D. Katakouzinos, G. Chatziathanassiou
NL tekstbewerking 2: M. Appeldoorn, Side Kick, Edgar (Trafassi-man)
Productie 2:  Piet Westhoven (Mike Peterson)

Artwork: PZ Media
Videoproductie: SingleClip.nl – Loosdrecht

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 (0)6 11078010

CD-persing, release-uitvoering, rtv promotie ondersteuning, content management, artworkbegeleiding en labelcopy verzorging: UltimateDisk.

Wilt u UltimateDisk ook inzetten voor uw cd-persingen, releases, promotie, artwork ontwikkeling, studio producties en videoclip producties? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Hitfacts:
11-12-2013 – Continue FM – Playlisted

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Side kick ft. DJ Cor – Lekker Feessie of Après Skiën” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This