Side Kick ft. Trafassi-man – Hela Holland

Artikelnummer SR14047
Barcode 8700001856416
Releasedatum 16-05-2014
Label Storm Records
Artiest(en) Side Kick ft. Trafassi-Man
Titel Hela Holland

 

ZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Side Kick ft. Trafassi-Man Hela Holland NLCW61400068 2:58

Side Kick komt op verzoek van RADIO2 met WK single ‘Hela Holland’

Na ons bescheiden Apres-Ski / Carnaval hitje, “Hela Hela” in samenwerking met Trafassi-Man, zijn wij afgelopen winter benaderd door het Radio2 programma van de NCRV-KRO “Knooppunt Kranenbarg” met de vraag, of wij (Side Kick) interesse hadden om een liedje te maken voor het Nederlands Elftal voor het aankomende WK in Brazilië. Dit samen met een koor van luisteraars die zich op konden geven om mee te zingen op deze track. genaamd het “Come Together koor”.

“Wow wat gaaf!” was onze reactie en na de vraag te hebben neergelegd bij Edgar van de band Trafassi, zei hij ook volmondig JA! Al spoedig lag het liedje klaar, genaamd, “Hela Holland”.

Ook vroegen wij aan deze bedrijven om mee te willen doen en ze zeiden ook allemaal zonder enige vorm van aarzelen volmondig JA! Het Hela Holland team bestaat uit: UltimateDisk.nl, Feestartiesten.nl, Knooppunt Kramenburg (NCRV-KRO) Side Kick ft Trafassi-Man en het Come Together koor. Speciale dank gaat natuurlijk uit naar de bedenker van dit project, “Mischa Stubenitsky”

Waarom:
Aan dit project zit namelijk een goeddoel gekoppeld genaamd “Spieren voor Spieren. Deze stichting zet zich voor 200% in voor kinderen met een vreselijke spierziekte. De ambassadeur van Spieren voor Spieren, Louis van Gaal en bijna alle profvoetballers, verzorgen samen met Spieren voor Spieren, speciale sportieve dagen, waarbij ze zorgen dat deze kinderen even hun ziekte opzij kunnen zetten. Dit is echt super om te doen en erg belangrijk.

De opbrengst van de nieuwe WK single “Hela Holland” zal dan ook in zijn totaliteit te goede komen aan stichting “Spieren voor Spieren” Wij (het hele team) gaan dan ook voor een absolute nr. 1 Notering!! Wij hopen dat heel Nederland binnenkort dan ook zal zingen “HELA HOLLAND LALALALALALALA” en natuurlijk dat het Nederlands Elftal Wereld Kampioen zal gaan worden…

Maar de echte kampioenen zijn de zieke kinderen .…
En daar doen we het met z’n allen voor!!!!

Luister hier hoe het opnemen van onze WK hit ging: Radio 2 link

Website: SideKick-online.nl
Boekingen: Feestartiesten.nl

Muziek / Tekst: A. Caracandas, D. Viskivis, D. Katakouzinos, G. Chatziathanassiou
NL tekstbewerking: Marianne Appeldoorn, Side Kick, Edgar (Trafassi-man)
Producer: Piet Westhoven (Mike Peterson)

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 (0)6 11078010

Release-uitvoering, rtv promotie ondersteuning, content management, artworkbegeleiding en labelcopy verzorging: UltimateDisk.

Wilt u UltimateDisk ook inzetten voor uw cd-persingen, releases, promotie, artwork ontwikkeling, studio producties en videoclip producties? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Hitfacts:
14-06-2014 – Bingo FM – Playlisted
11-06-2014 – Sterren.nl – in Top 10 WK Hits
11-06-2014 – Sterren.nl – Playlisted

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Side Kick ft. Trafassi-man – Hela Holland” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This