Vester – Voor altijd in mijn hart

Artiest(en) Vester
Titel Voor altijd in mijn hart
Releasedatum 27-03-2019
Artikelnummer SR19006
Barcode 8719884027530
Label Storm Records
Genre Nederlandstalig / Pop / Party
Shops Apple MusicZazell

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd Muziek Tekst
01 Vester Voor altijd in mijn hart NLCW61900006 3:10 H. Louws H. Louws

Vester Weert presenteert nieuwe single tijdens de Horecareis Brixental in Westendorf Tirol

De wens van Vester Weert om na de lancering van z’n in 2018 gelanceerde single ‘Jij’ een stapje hoger op de ladder te komen is gelukt. Hij heeft een leuk jaar achter de rug. Z’n naamsbekendheid is gegroeid en mede door de bemiddeling van Bert Schenau (Feestartiesten.nl) kreeg hij een aantal leuke boekingen. Vester vond het de hoogste tijd voor een nieuwe single en deze is wederom opgenomen bij Ger Oerlemans in Alkmaar.

De titel van het door Hans Louws geschreven nummer is ‘Voor altijd in mijn hart’. De verhaallijn wordt door een stelletje uitgebeeld in de clip die eveneens opgenomen is door Ger Oerlemans. ‘We hadden de opname gepland op zaterdag 2 maart. De weken ervoor was het prachtig weer. Diverse weerstations voorspelden voor die bewuste zaterdag veel regen en harde windstoten. We hadden voor de zekerheid een noodplan klaarliggen als dit nodig zou zijn. Gelukkig hadden we dat niet nodig. In Den Helder, waar de beelden geschoten zijn, was het prachtig weer. Zelfs de zon liet zich nog zien’, glundert Vester.

De officiële presentatie vindt plaats tijdens de Horecareis Brixental in Westendorf Tirol. Vester is door de organisatie uitgenodigd om van 24 tot 29 maart aanwezig te zijn om het winterseizoen af te sluiten. Bij diverse uitgaansgelegenheden zal Vester optredens verzorgen.

In de loop van het jaar zal Vester vaker een bezoek brengen aan Ger Oerlemans. Hij heeft de smaak nu te pakken en werkt toe aan een album. ‘Hoe meer eigen nummers, hoe beter. We blijven doorgaan en hoop uiteindelijk nog een aantal stapjes op diezelfde ladder hogerop te komen’, aldus Vester.

Info & boekingen Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Socialmedia Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie Ger Oerlemans
Studio Oerlemansmuziekproducties.nl
Backing vocals Ingrid Simons
Gitaar Marcel Fisser
Clipproductie Oelemansmuziekproducties.nl
RTV Promo & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vester – Voor altijd in mijn hart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This