Wilfred Belles – Donker om je heen

Artiest/Act Wilfred Belles
Titel Donker om je heen
Releasedatum 11-05-2023
Artikelnummer NLHITS2205
Barcode 8719884110249
Label NL Hits
Genre Nederlandstalig / Party / Volks
Playlists Volgen binnenkort
Shops

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Wilfred Belles Donker om je heen NLW2R2350707 3:14

Wilfred Belles met vrolijke remake van DONKER OM JE HEEN

Met DONKER OM JE HEEN levert de in Haarlem geboren en in Nijkerk woonachtige zanger Wilfred Belles opnieuw een prachtige single af. De Hazes klassieker werd geproduceerd door de succesvolle producer Manfred Jongenelis en is in een geheel nieuw, feestelijk, uptempo jasje gegoten.

Ik ben een grote fan van het Hazes repertoire en wilde altijd al een cover opnemen van de oude meester. Door de arrangementen van Manfred is DONKER OM JE HEEN helemaal op mijn lijf geschreven, aldus een enthousiaste Wilfred.

Wilfred Belles startte zijn zangcarrière ruim 30 jaar geleden met talloze optredens in bars, op bruiloften, feesten en partijen. Ondertussen heeft hij een goed gevulde agenda en was recent nog te bewonderen in het RTL4 programma Het Spaanse dorp Polopos. Dat leverde hem naast leuke beelden heel veel positieve en hartverwarmende reacties op. Ook was de sympathieke zanger onlangs nog succesvol met singles als Ga met me mee, Zoveel mooie vrouwen en Waar ben je nu.

Wilfred Belles is er trots op om onder de vleugels van NL Hits van labeleigenaar en clipregisseur Ron Schmid terecht te zijn gekomen. DONKER OM JE HEEN is vanaf nu verkrijgbaar op de bekende platforms en de clip is te zien op diverse Tv-stations en uiteraard YouTube. De RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Website N.v.t.
Info & boekingen Jacqueline Faure / +31 6 15344197 / +31 6 14545700
Socialmedia  
Muziek & Tekst A.G. Hazes, W. Velema, H. Kosterman
Productie & Arrangement Manfred Jongenelis
Studio Manfred Recordings
Mastering Manfred Recordings
Koor J. Pijper, S. Jongenelis, M. Jongenelis
Accordeon Manfred Jongenelis
Fotografie & Artwork Mediamotivators
Clipproductie Ron Schmid VisualsMedia
RTV-Promotie en Labelmanagement Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This