Willem huisman – Waar ben jij

Artiest/Act Willem Huisman
Titel Waar ben jij
Releasedatum 13-05-2022
Artikelnummer N.v.t.
Barcode N.v.t.
Label SH-Music
Genre Nederlandstalig / Party / Dance / Levenslied
Playlists Volgen binnenkort
Shops  
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Willem Huisman Waar ben jij QZHN52248146 3:52

Zanger Willem Huisman met ultieme Nederlandstalige danceplaat WAAR BEN JIJ

De 27-jarige volkszanger/entertainer Willem Huisman uit Arnhem heeft zich voor zijn nieuwe single Waar ben jij laten inspireren door het nummer What is love van Haddaway uit 1993. Net zoals zijn vorige single Laat je lekker gaan toont hij aan dat hij een nieuwe weg is ingeslagen. Met zijn nieuwe single wil Willem het publiek laten horen dat het Nederlandstalige lied goed samengaat met dance. Het team van Sonic Solutions heeft er in ieder geval een supervette zomerse productie van gemaakt. Voor de RTV-promotie is Willem opnieuw een samenwerking aangegaan met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

Willem Huisman is nu 8 jaar bezig met zijn zangcarrière en probeert zich te onderscheiden van andere Nederlandstalige artiesten. Na diverse singles en vele optredens is Willem steeds vaker op de grotere feesten en evenementen te vinden. Zijn repertoire is herkenbaar aan dansbare platen in het volkse genre die over het algemeen aardig succesvol zijn. Hij lanceerde reeds singles als Zomerzon, Lailo, Voorbij, Voor jou, Hey waar ga je heen en Laat je lekker gaan. ‘Ik hoop met deze single verder in het land te komen om de mensen te amuseren en nog vele mooie momenten mee te mogen maken’, aldus de enthousiaste zanger.

Website N.v.t.
Info & boekingen Willem Huisman / info@willemhuisman.nl / +31 (0)6 51584499
Socialmedia  
Origineel Haddaway – What is love (Baby don’t hurt me)
Muziek & Tekst Dee Dee Halligan, Junior Torello
NL-tekstbewerking Willem Huisman
Productie Sonic Solutions
Studio Sonic Solutions
Mastering Sonic Solutions
Koor Natasja den Toorn
Fotografie Collecting Moments Fotografie
Clipproductie N.v.t.
RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This