de Wannebiezz – Trouw zijn geeft gedonder

Artiest/Act de Wannebiezz
Titel Trouw zijn geeft gedonder
Promodatum 22-04-2022
Artikelnummer UD22007
Barcode 8719884088906
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Pop / Party / Levenslied
Playlists RADIONL, Radio Continu, Unity NL, Oranje Top 30 (Nw op 20), Bingo FM
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 de Wannebiezz Trouw zijn geeft gedonder NLQN72200007 2:44

De Wannebiezz eren tekstdichter Jan Rot met nieuwe single

De mannen van de Wannebiezz hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten, hoewel hun agenda anders deed vermoeden. In de tijd dat het onmogelijk was om op te treden hebben zij toekomstplannen gesmeed. Zoals menigeen weet is zanger en tekstdichter Jan Rot sinds 4 jaar leverancier van een aantal Wannebiezz-singles en hieruit ontstond niet alleen een prettige samenwerking, maar ook een bijzondere vriendschap.

Toen het verschrikkelijke nieuws kwam over de ziekte van Jan ontstond bij de Wannebiezz het idee om een hommage aan Jan te brengen door zijn her- en vertalingen in een theaterprogramma te verwerken. Jan was hier enthousiast over en zegde zijn medewerking toe. Helaas werd hij vrij plotseling door de ziekte ingehaald en moest hij noodgedwongen al zijn activiteiten per direct staken.

Arie, Rocco en Gilles hadden op dat moment net de studio-opnames afgerond van een nieuw ‘Rotlied’. Hun plan om Jan het eerste exemplaar van deze catchy single te overhandigen tijdens zijn afscheidsfeest viel in duigen, maar de Wannebiezz zijn vastbesloten om er een megahit van te maken. Dat zou een mooi compliment zijn en het beste bewijs dat Jan Rot en de Wannebiezz uitstekend bij elkaar passen.

De spitsvondige tekst is geschreven op een oorspronkelijk lied van Sandy Coast (True love that’s a wonder) en gaat in de Wannebiezz-versie door het leven als ‘Trouw zijn geeft gedonder’. Het pakkende ska-ritme en de instrumentale opbouw zijn in samenwerking met Kees Tel tot stand gekomen en doen absoluut recht aan het origineel. Samen met New Sense Media hebben de mannen er weer een onderscheidende videoclip bij gemaakt. De release wordt verzorgd door UltimateDisk en de plug door Nel van Olm. Wederom hebben de Wannebiezz een plaatje uitgebracht dat na een keer luisteren niet meer uit je hoofd gaat. En dat is helemaal niet erg: ‘Doe wat je ‘t liefste doet’.

Website www.wannebiezz.nl
Info & boekingen www.showenzo.nl / info@showenzo.nl /+31 (0)10 4350865
Socials   Twitter-logo-30
Muziek & Tekst Hans Vermeulen
Tekstbewerking Jan Rot
Productie & arrangement Kees Tel
Studio Kees Tel Pro
Mastering Kees Tel
Clipproductie New Sense Media
Fotografie & Artwork SHOW en zo
Plug Nel van Olm
Release & digitale promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This