Arie Post – Selfie

Artiest/Act Arie Post
Titel Selfie
Releasedatum 03-06-2024
Artikelnummer N.v.t.
Barcode N.v.t.
Label A.P. Records
Genre Nederlandstalig / Pop / Party / Levenslied
Shops Amazon Music
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Arie Post Selfie NL4RK2400001 3:23

Arie Post bezingt herkenbaar hedendaags fenomeen ‘SELFIE’

Na het succes van singles als ‘Biertje en een bitterbal’ en ‘Gezellig op de camping’ is volkszanger Arie Post weer terug met de supergezellige feestknaller ‘Selfie’!

‘De meeste liedjes die ik heb uitgebracht kwamen tot stand door dingen die ik zelf meemaak. Ook het idee van dit liedje heb ik zelf aangebracht en is verder uitgewerkt, gecomponeerd en geschreven door Pascal de Vormer en Peer Pruysenaere’. Bryan Stelten die al mijn orkestbanden produceert, heeft er weer een fantastische productie van gemaakt.

‘Selfie’ is gebaseerd op een thema uit het dagelijkse leven, iets waar je tegenwoordig niet meer omheen kan. Iedereen maakt bijna iedere dag wel een selfie om op de socials aan anderen te laten zien wat ze aan het doen zijn of wat ze gedaan hebben’, aldus Arie Post.

In het dagelijks leven maakt Arie regelmatig een selfie, want hoe leuk is het om je leven te delen met anderen en daar weer een leuke reactie op te krijgen? Ondertussen is hij alweer druk bezig in de studio met een mogelijke opvolger waarvan de titel nog geheim is. Met een druk bezette agenda toert Arie Post ook deze zomer weer vrolijk het land door en staat garant voor een gezellig meezingfestijn op iedere locatie.

‘Selfie’ wordt uitgebracht door A.P. Records en voor de plug en promotie ging Arie weer een samenwerking aan met UltimateDisk.

Website www.ariepost.nl
Info & boekingen Arie Post / +31 6 20855762 / info@ariepost.nl
Socialmedia  
Muziek & Tekst P. de Vormer, P. Pruysenaere
Productie & Arrangement Brian Stelten / Artists Choice
Studio Oerlemans Muziekproducties
Koor Ingrid Simons
Clipproductie Er is bij deze release geen videoclip!
Fotografie & Artwork AV Edits, Uitgeest
Persbericht Maurice Edelenbosch
RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This