Arie Post – Biertje en een Bitterbal

Artiest/Act Arie Post
Titel Biertje en een Bitterbal
Releasedatum 26-09-2022
Artikelnummer 722001764
Barcode 8719884097533
Label A.P. Records
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Arie Post Biertje en een Bitterbal NL4RK2200003 2:51

Arie Post met ultieme kroeg kneiter BIERTJE EN EEN BITTERBAL

Na het uitbrengen van zijn eerste single Kleine vriend die opgedragen is aan zijn zoon Jesse, komt Arie Post nu met zijn 2e nieuwe single BIERTJE EN EEN BITTERBAL. Het is een nummer met een knipoog en Arie hoopt dan ook dat het publiek deze feestplaat massaal zal meezingen in alle kroegen en feesttenten.

BIERTJE EN EEN BITTERBAL, wie kent deze combinatie nou niet tijdens een feestje of gezellig in het café? Wij doen dit vaak op de vrijdagmiddag in de straat met alle buren. Tijdens de vrijdagmiddagborrel bak ik vaak een stel bitterballen, want dat hoort er nou eenmaal bij vind ik zelf. Ik besloot er een liedje over te maken en benaderde hiervoor de bekende componist Pascal de Vormer.

Ik heb hem een aantal steekwoorden gegeven, uitgelegd waar ik het voor wil gebruiken en wat de sfeer moest zijn. Hierna kreeg ik al snel het liedje in mijn mailbox. Vervolgens heb ik het doorgestuurd naar Bryan Stelten die al mijn orkestbanden maakt en er een fantastische productie van heeft gemaakt. In de studio van Ger Oerlemans hebben we de single ingezongen en er met zijn allen de ultieme kroeg kneiter van gemaakt. Ger is tevens verantwoordelijk voor de clipshoot die plaatsvond in Café Ome Cor te Uitgeest, aldus de altijd vrolijke Arie Post.

BIERTJE EN EEN BITTERBAL wordt uitgebracht door het label A.P. Records en de RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Website www.ariepost.nl
Info & boekingen Arie Post / +31 6 20855762 / info@ariepost.nl
Socialmedia  
Muziek & Tekst Pascal de Vormer
Productie & Arrangement Brian Stelten / Orkestbanden op maat
Studio Oerlemans Muziekproducties
Koor Louisa Verwoert, Dennis Manshanden, Arie Post, René Eshuijs
Clipproductie Oerlemans Muziek Producties
Fotografie & Artwork Sprankeling Fotografie
RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This