Bernard Karsten – Blijf jij bij mij

Artiest/Act Bernard Karsten
Titel Blijf jij bij mij
Releasedatum 24-08-2022
Artikelnummer SR22006
Barcode 88719884095584
Label Storm Records
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Bernard Karsten Blijf jij bij mij NL7SG2200001 2:58

Bernard Karsten viert zijn comeback met uptempo single ‘Blijf jij bij mij’

Het spreekwoord “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan” is zeker van toepassing op Bernard Karsten. Hij doelt hiermee op het uitbrengen van nieuw eigen materiaal. Ruim 15 jaar geleden begon zijn muzikale carrière voortvarend. Naast een aantal singles bracht hij in 2012 ook nog een album uit. Daarna werd het m.b.t. het lanceren van nieuwe platen stil. Optredens bleef de uit Castricum afkomstige entertainer gewoon verzorgen. Een telefoontje van Bert Schenau zette Bernard weer aan het denken dat uiteindelijk resulteerde in de Nederlandstalige single ‘Blijf jij bij mij’.

Bernard: ‘Bert ken ik eigenlijk al vanaf het begin dat ik ging optreden. Hij heeft veel boekingen voor me geregeld in binnen- en buitenland. Iedereen in het muziekwereldje weet dat Bert de grote man achter de bekende Feestweek Brixental Oostenrijk is. Diverse edities heb ik meegemaakt. In het bewuste telefoongesprek vertelde Bert dat hij bij producer Ger Oerlemans was geweest en daar een nummer had gehoord dat echt iets voor mij zou zijn. Ik was meteen enthousiast en wilde natuurlijk het liedje horen. In de studio kreeg ik gelijk een klik met de door Hans Louws geschreven plaat die vervolgens door Ger Oerlemans geproduceerd is. Na 10 jaar vier ik mijn comeback dus met dit vrolijke uptempo Nederpop lied. Ik hoop dat de radiostations mijn naam nog niet helemaal vergeten zijn. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat mijn naamsbekendheid weer gaat groeien. Daarnaast wil ik vanaf nu ook weer 2 singles per jaar uitbrengen met hetzelfde team. Ze hebben stuk voor stuk verstand van zaken. Op deze manier houden we alles binnenskamers met korte lijntjes. Ik vind het een fijn team om mee samen te werken’.

Omdat Bernard een persoon is die alles tot in elk detail uitgewerkt wil hebben, huurde hij 2 acteurs in die de verhaallijn in de clip uitbeelden.

‘Blijf jij bij mij’ verschijnt bij Storm Records en is vanaf 24 augustus 2022 te streamen bij de bekende portals. De videoclip, opgenomen door Ger Oerlemans, is te bewonderen op YouTube en de socials van Bernard Karsten.

Website www.benzanger.nl
Management & boekingen www.feestartiesten.nl / info@feestartiesten.nl / 072 5054229
Socialmedia   Twitter Logo
Muziek / Tekst Ger Oerlemans / Hans Louws
Productie Ger Oerlemans
Studio Oerlemans Muziek Producties
Koor Ingrid Simons
Gitaar Marcel Fisser
Trompet Martijn de Laat
Fotografie Susanne Hendriksen
Artwork Artiest Ontwerp
Clipproductie Oerlemans Muziek Producties
Project/Label/Content Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)
RTV Promo & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This