de Wannebiezz – Goeiemorge Zonneschijn Deel II

Artiest/Act de Wannebiezz
Titel Goeiemorge Zonneschijn Deel II
Release datum 22-02-2023
Artikelnummer UD23006
Barcode 8719884106792
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Pop / Party / Levenslied
Playlists RADIONL (A-rotatie), RADIONL Top 30 (#16), Radio Continu, Unity NL
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 de Wannebiezz Goeiemorge Zonneschijn Deel II NLQN72300006 3:47

Goeiemorge Zonneschijn Deel II

Er zijn van die liedjes die, als je ze eenmaal gehoord hebt, niet meer uit je hoofd gaan. Vanwege de tekst of omdat de melodie je aanspreekt. Bij Goeiemorge Zonneschijn was dat om beide redenen. Sinds de Wannebiezz het eind 2012 uitbrachten heeft het liedje wereldwijd miljoenen mensen bereikt en blij gemaakt. Is het niet omdat ze het als ringtoon gebruiken, dan worden ze er wel mee gewekt op kamp of deelt men het met elkaar voor een steuntje in de rug. Het is bijna niet te geloven, maar het wordt zelfs gedraaid op uitvaarten omdat het, ondanks alles, de positieve kijk op het leven benadrukt en er kracht uit geput wordt. Kortom, iedereen heeft er wel iets mee.

Ook de Wannebiezz zelf krijgen er geen genoeg van, het lied ontbreekt dan ook bij geen enkel optreden. Raar maar waar: de single heeft nooit de landelijke aandacht gekregen die hij verdient. Mede om die reden besloten Rocco, Arie en Gilles om hem opnieuw uit te brengen en meteen in een nieuw jasje te steken, zónder dat dit ten koste zou gaan van de oorspronkelijke versie.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het lied dus geen ode aan de zon of haar schijnsel, het gaat er vooral om dat je de positiviteit in jezelf moet vinden en die dan uitstraalt naar je omgeving.

Kortom, wees zélf het zonnetje en gun iedereen jouw oogverblindende glimlach. Laten we eerlijk zijn: het leven is al zwaar genoeg. En het wordt een stuk gezelliger als we wat meer met elkaar kunnen lachen. “Goeiemorge Zonneschijn, je ben veel mooier met een glimlach, je ken maar beter vrolijk zijn”. De release wordt verzorgd door UltimateDisk en de plug door Nel van Olm.

Website www.wannebiezz.nl
Info & boekingen www.showenzo.nl / info@showenzo.nl /+31 10 4350865
Socials   Twitter-logo-30
Muziek & Tekst M. Da Vila, A. van Ballegooie, R. di Cabrio, G. de la Tourniquette, S. Struijs
Productie & arrangement Kees Tel
Studio Kees Tel Pro
Mastering Kees Tel
Clipproductie New Sense Media
Fotografie Ton Delfos
Artwork SHOW en Zo
Plug Nel van Olm
Release & Content Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This