Erik van Klinken – Voor altijd (Zomer Remix)

Artikelnummer SR17114
Barcode 8700001914628
Releasedatum 21-06-2017
Label Storm Records
Artiest(en) Erik van Klinken
Titel Voor altijd (Zomer Remix)

 

Apple MusicJUKEZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Erik van Klinken Voor altijd (Zomer Remix) NLT811700010 2:47

Erik van Klinken komt met Zomer Remix van zijn nieuwe single ‘Voor altijd’

De tekst van de nieuwe single ‘Voor Altijd’ van Erik van Klinken zal bij veel vrouwen voor tranende ogen zorgen. Het is volgens Erik een lied met een boodschap. ‘Het nummer is geschreven door Bram Koning en past precies bij mij en bij veel andere mannen. Wij mannen zeggen veel te weinig ‘Ik hou van jou’ tegen onze vrouwen. Om te laten weten dat ik ontzettend veel van mijn vrouw houd, zing ik ‘Voor altijd’ dan ook recht uit m’n hart.

Erik weet als geen ander, dat als je net verkering hebt, je misschien wel 25 keer per dag zegt ‘Ik hou van jou, ik ben zo gek met jou’. Als je 20 jaar bij elkaar bent, zeg je dat niet meer.  Toch wil je je vrouwtje niet missen en houdt nog steeds van haar. De eerste zinnen van het lied raken dan ook gelijk de gevoelige snaar.  ‘We zijn al lang samen, ik ben zo aan jouw gewend en ik zeg niet zo vaak meer  hoe lief en hoe mooi je bent. Maar het komt door de sterren en de maan die schijnt. Oh, m’n liefste ik hou van jou voor altijd’. Prachtige woorden die ik probeer te onthouden en vaker deel met mijn vrouw’, aldus Erik.

Nadat de clip, welke opgenomen is op het strand van Recreatiepark Ermerstrand, online werd gezet op Youtube en Facebook kreeg Erik direct al veel complimenten waaronder ‘heel mooi gezongen, lekker zomers en dat had ik niet van jou verwacht’. ‘De boodschap komt dus wel over…’ meent van Klinken. Nu er ook een zomer remix van de single is gemaakt zal de single wederom de aandacht krijgen en zal de remix versie een welkome aanvulling zijn voor de liefhebbers naast de onlangs gelanceerde radio edit ‘Voor altijd’.

Uiteraard verschijnt ‘Voor Altijd’ ook op het in september te verwachten debuutalbum van de zanger uit Emmen. Erik is van mening dat er naast een groot aantal feestnummers ook ruimte moet zijn voor dit vrolijke zomerse lied in de Spaanse sfeer. Persbericht door Gert Reehuis.

Info: Erikvanklinken.nl / Erik van Klinken op Facebook / Instagram.com/erik-van-klinken
Boekingen: Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Management: Schenau Producties & Artiesten Management

Muziek / Tekst: Eric Clapton / A.L. Koning
Productie & Arrangementen: Jeroen Dirksen, Bram Koning
Studio: Music Experience Studios
Videoclip Productie: Oerlemansmuziekproducties.nl
Artwork: Maatreclame.nl

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 (0)6 11078010

Release-uitvoering, rtv promotie ondersteuning, content management, artworkbegeleiding en labelcopy verzorging: UltimateDisk.

Wilt u UltimateDisk ook inzetten voor uw cd-persingen, releases, promotie, artwork ontwikkeling, studio producties en videoclip producties? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Hit/Media Facts:
21-06-2017 – Start van de officiële promotie periode
21-06-2017 – Release

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Erik van Klinken – Voor altijd (Zomer Remix)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This