John Medley & Medley’s Angels – The Wanderer

Artiest/Act John Medley & Medley’s Angels
Titel The Wanderer
Releasedatum 11-07-2023
Artikelnummer NLHITS2309
Barcode 8719884113349
Label NL Hits
Genre Engelstalig / Pop / Party
Shops Amazon Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 John Medley The Wanderer NLW2R2391325 2:42

John Medley en zijn Medley’s Angels lanceren THE WANDERER

Haags feestbeest John Medley heeft een totaal nieuw zomerconcept ontwikkeld. Een spectaculair Amerikaans getinte live show met alles erop en eraan met de naam ’Medley’s Angels’ on tour!

Als ondersteuning van dit project heeft hij samen met deze getalenteerde angels een gecoverde versie van ‘THE WANDERER’ opgenomen. Een lekker herkenbaar nummer van Dion uit ’61. Ook bekend als movie-song van de Amerikaanse film ‘The Wanderers’. De productie van deze remake is verzorgd door Peter van Kesteren van Leico Music en de RTV-promotie door UltimateDisk

De moedige dames aan Medley’s zijde zijn de drie zang-toppers Janey Rowen, Dee en Margareth, de twee dans-sensaties Jennifer & Natascha van Thea Adelaar en de trompet-heldin Jackie-T. Allen vrijgevochten dames met een aantrekkelijke uitstraling!

De clip van THE WANDERER is met diverse figuranten op meerdere locaties opgenomen door cameraman Ron Schmid (bekend als Ronnie de Cameramoney van SBS6). Ook een mooie rol is weggelegd voor wereldkampioen flyboarden Bo Krook. Hij heeft met zijn team een spectaculaire invulling aan de clip gegeven met special effects, vuurwerk en extreme duikvluchten.

Dit zomerproject is opgedragen aan de vrouw, moeder/ouders, familie en vrienden van John Medley. Dankzij de hulp en ondersteuning van de complete crew, sponsors en diverse media (en niet te vergeten, de tip van John Tuunter over de podium-truck van Han uit Rotterdam) is het gelukt om dit geweldige initiatief neer te zetten… waar John uiteraard heel dankbaar voor is.

Kortom, de Medley’s Angels on tour truck komt naar je toe deze zomer… in het pretpark of op het plein, op de camping of in het bos, op het sportveld of bovenop de berg… niks is ons te gek! THE WANDERER is vanaf vandaag te downloaden en te streamen via de bekende platforms.

Website www.johnmedley.nl
Info & boekingen John Medley / 06 54626368 / johnmedley@live.nl
Socials:   Twitter-logo-30
Origineel Dion – The Wanderer
Muziek & Tekst Ernest Maresca
Publishing N.v.t.
Productie & arrangement Peter van Kesteren
Studio Leico Music
Mastering Leico Music
Persbericht Etiënne Bakker / Maurice Edelenbosch
Artwork Etiënne Bakker
Clipproductie Ron Schmid VisualsMedia
Release-uitvoering & RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This