Johnny Valentino – Dit was de laatste

Artiest/Act Johnny Valentino
Titel Dit was de laatste
Releasedatum 10-01-2024
Artikelnummer UD24001
Barcode 8719884124079
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Pop / Party
Playlists RADIONL (C-rotatie), Radio Continu (C-rotatie), UnityNL (Playlisted), VBRO (B-rotatie + Feestcafé), VBRO-Plus (A-rotatie) #39 Digipluggen Top 100, Radio Halloo (Topplaat!)
Shops Amazon Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Johnny Valentino Dit was de laatste NLQN72400001 2:38

Johnny Valentino presenteert met ‘DIT WAS DE LAATSTE’ zijn 30ste single!

‘Dit was de laatste’ is alweer de 30ste single van positiviteitsgoeroe, zanger en entertainer Johnny Valentino. En wat voor 1, een regelrechte meezinger, kroegplaat en meezwaaier met uiteraard ultieme feestgarantie.

‘Deze heb ik altijd al willen maken, een liedje dat echt overal gedraaid kan worden! Samen met producer Laurens van Wessel en componist/tekstschrijver Olav Hesselmans is dit weer een echte Johnny single geworden. Het zou natuurlijk superleuk zijn als ieder radiostation, kroeg, feesttent, sportschool en restaurant deze single zou omarmen, want het is de laatste…’, aldus Johnny Valentino.

Maar wie zal het zeggen, want Johnny gaat er natuurlijk weer zoals altijd keihard tegenaan met zijn overvolle agenda omdat hij staat voor feest, energie en positiviteit! Hij zit al bijna 40 jaar in het vak, maar gaat nog onverminderd door met zijn vele shows in casino’s, op bedrijfsfeesten, vakantieparken en vele andere locaties en evenementen in binnen- en buitenland.

De clip is gefilmd in het oudste café van Vlaardingen Café Concordia. Op accordeon zien we de nachtburgemeester van Vlaardingen Leonardus Ijdo, maar ook Ome Arie en Sparta mascotte Reyer Jan van Veldhuizen. De release van ‘Dit was de laatste’, wordt weer verzorgd door het label UltimateDisk en de plug door Dennis van der Kraan van Score Promotions.

Info & boekingen www.johnnyvalentino.nl / +31 6 51188674
Socialmedia   Twitter-logo-30
Muziek & Tekst L. van Wessel, O. Hesselmans
Productie & Arrangement Laurens van Wessel
Studio Wesco Productions, Zegge
Mastering DaGoose Mastering
Koor Bianca Folkers, Laurens van Wessel
Clipproductie Jaap van Didden / JvDRecording.nl
Artwork John Ditch / Ocean Multimedia
Plug & RTV-Promotie Dennis van der Kraan / Score Promotions
Release & Projectmanagement Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This