Johnny Valentino – Er is altijd wel een moment

Artiest/Act Johnny Valentino
Titel Er is altijd wel een moment
Releasedatum 16-08-2023
Artikelnummer UD23013
Barcode 8719884114902
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Pop / Party
Playlists Radio Continu (Playlisted), UnityNL (B-rotatie), VBRO (B-rotatie)
Shops Amazon Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Johnny Valentino Er is altijd wel een moment NLQN72300015 3:12

Johnny Valentino presenteert zomerse single met een happy end

De samenwerking met producer Laurens van Wessel heeft reeds pareltjes opgeleverd als ‘Mi Amore’, ‘Jij bent de ware’, ‘Mag ik even met je dansen’ en ‘Mooier dan de rest’. Maar deze zomer komt positiviteitsgoeroe, zanger en entertainer Johnny Valentino met een werkelijk spetterende opvolger genaamd ‘Er is altijd wel een moment’. Een supervrolijke single waarvan de tekst weer is geschreven door Olav Hesselmans.

‘Ik ben deze zomer weer geboekt voor zo’n 70 show in diverse vakantieparken en overal waar ik kom, zingen de mensen het refrein nu al mee en lopen ze de polonaise. ‘Er is altijd wel een moment’ is een positief liedje met de diepere boodschap dat je je niet moet laten leiden door narigheid. Hoe slecht je leven er momenteel ook uit lijkt te zien, houd hoop, want na regen komt zonneschijn en er is altijd wel een moment, een nieuw begin met een happy end’!’, aldus een enthousiaste Johnny Valentino.

Johnny Valentino is nog steeds één van de meest geboekte artiesten van het land omdat hij staat voor feest, energie en positiviteit! Hij zit al bijna 40 jaar in het vak, maar gaat nog onverminderd door met zijn vele shows in casino’s, op bedrijfsfeesten, vakantieparken en vele andere locaties en evenementen in binnen- en buitenland.

De single ‘Er is altijd wel een moment’ wordt vergezeld door een leuke videoclip die is gemaakt door de bekende clipmaker Jaap van Didden. De release wordt verzorgd door UltimateDisk en de plug door Dennis van der Kraan van Score Promotions.

Info & boekingen www.johnnyvalentino.nl / +31 6 51188674
Socialmedia   Twitter-logo-30
Muziek & Tekst L. van Wessel, O. Hesselmans
Productie & Arrangement Laurens van Wessel
Studio Wesco Productions, Zegge
Mastering DaGoose Mastering
Koor Bianca Folkers, Laurens van Wessel
Clipproductie Jaap van Didden / JvDRecording.nl
Artwork John Ditch / Ocean Multimedia
Plug & RTV-Promotie Dennis van der Kraan / Score Promotions
Release & Projectmanagement Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This