Wally’s Pretparade – Linkerbeen, rechterbeen

Artikelnummer UD15485
Barcode 8700001884464
Releasedatum 17-11-2015
Label UltimateDisk
Artiest(en) Wally’s Pretparade
Titel Linkerbeen, rechterbeen

 

ZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Wally’s Pretparade Linkerbeen, rechterbeen NLMN31500033 2:40

Wally’s Pretparade lanceert ‘Linkerbeen, rechterbeen’

Speciaal voor de Sinterklaasperiode brengt Wally’s Pretparade de single “Linkerbeen, rechterbeen” uit. Ongetwijfeld zullen de kids helemaal uit hun dak gaan op dit vrolijke nummer, waarvan het refrein vanaf de eerste klanken al door iedereen wordt meegezongen.

Voor uw kinderfeest, braderie, camping of ander evenement is de kindershow Wally’s Pretparade bij uitstek geschikt en weer eens wat anders dan het springkussen of de poppenkast. Wally Preyll, zelf een groot kind, voelt de kinderen feilloos aan en weet met zijn spontane grappige show de kinderen in alle leeftijdsgroepen te vermaken.

De show is interactief, dat betekent dat alle kinderen mee kunnen doen, na de onzichtbare pratende hond worden eerst de spieren losgemaakt met een dansspel en daarna de wereldkampioenschappen stenen stapelen, reuze puzzel, spek eten, ringenwerpen en een supergrote 4 op rij, er wordt gezongen, evt. met laserkaraoke en gedanst, geplaybackt en voor de winnaars zijn er altijd een leuke prijzen te winnen, maar ook de “verliezer” gaat niet met lege handen naar huis. Uiteraard zijn de prijzen/cadeaus bij de prijs van de show inbegrepen.

De show duurt 60 minuten, maar is altijd uit te breiden naar uw wensen en budget. Wally’s show is anders dan de gemiddelde kindershow en dit bewijzen we maar al te graag. Met Sint en kerst is er een aangepaste show. En de show is uitermate geschikt voor (opening van) winkelcentra en scholen.

Info & boekingen: Wally-preyll.nl

Muziek & Tekst: Ad Grooten
Productie: Peter van Leerdam
Studio: Highwaves.nl
Videoclip Productie: Jaap van Didden / Jvdvideo.nl

Release-uitvoering, rtv promotie ondersteuning, content management, artworkbegeleiding en labelcopy verzorging: UltimateDisk.

Wilt u UltimateDisk ook inzetten voor uw cd-persingen, releases, promotie, artwork ontwikkeling, studio producties en videoclip producties? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Hit/Mediafacts:
18-11-2015 – RADIONL – Shownieuws
18-11-2015 – TV Oranje – Shownieuws
17-11-2015 – Start van de promotie periode
17-11-2015 – Release

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wally’s Pretparade – Linkerbeen, rechterbeen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This