Kobus Engels – Hey lekker ding

Artikelnummer SR13022
Barcode 8700001820813
Releasedatum 29-07-2015
Label Storm Records
Artiest(en) Kobus Engels
Titel Hey lekker ding

 

ZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Kobus Engels Hey lekker ding NLCW61300036 3:08
02 Kobus Engels Hey lekker ding (OB) NLCW61300037 3:08

Kobus Engels met ‘Hey lekker ding’, een lekkere zomerse dansplaat

Op 7 oktober 1986 is Kobus Engels geboren. Op zijn 3e verjaardag kreeg hij zijn eerste microfoon en zo jong als hij was, muziek had meteen zijn interesse. Op 5 jarige leeftijd deed hij mee aan een playback show waar hij de eerste prijs won met een medley van Danny de Munk. Daarna volgden er een reeds talenten jachten waarvan regelmatig de 1e prijs in de wacht sleepte.

Een aantal jaar later, inmiddels 11 jaar, zong hij op een bruiloft voor familie een nummer van Jantje Smit met een eigen geschreven tekst die werd opgenomen in de studio van SONY onder begeleiding van Emile Hartkamp. De mensen waren enthousiast en adviseerden dat Kobus op deze weg verder moest gaan.

Op z’n 13e startte Kobus met een drive-in show genaamd “PARADISE” beter bekend als “Drive-in Kobus”. Hiermee draaide hij op de feesten, bruiloften, partijen en heeft daarmee promotie gemaakt door heel Nederland. Als hij met z’n drive-in geboekt stond, zong hij er voor de grap ook wel eens een liedje bij, totdat mensen spontaan om een cd gingen vragen en zelfs vroegen of hij een optreden kon verzorgen. Kobus besloot om zijn drive-in show achter zich te laten en zich volledig te richten op een zangcarrière. In 2003 op 17 jarige leeftijd resulteerde dit in zijn eerste cd single “Bella signorita” (Een cover van “kell laila kell”). Doordat hij zich meer ging richten op het zingen werden de optredens langer en steeg het aantal boekingen.

In 2005 volgde er een 2e single van Kobus genaamd “Dat kleine kroegie” en de 2e track was “Als er iemand van je houd” dit kwam uit onder het label van Star Compagnie waar Kobus een 2 jarig contract tekende. In 2006 kwam er als vervolg op de single ook een album uit genaamd “Recht uit mijn hart”. Kort daarna heeft Kobus de samenwerking beëindigd om dat het niet ging zoals er beloofd werd.

Inmiddels 7 jaar verder met heel wat ervaringen rijker, heeft Kobus optredens door het hele land. Hij is nu 26 jaar en heeft er heel veel zin in om Nederland te veroveren. Volgens velen staat Kobus garant voor een gegarandeerd feestje wat kan variëren van Apres ski tot feesten- en partijen, bruiloften en recepties.

In het voorjaar van 2013 komt zijn nieuwe single “Hey lekker ding” uit onder het label Storm Records. “Hey lekker ding” is een leuke zomerse plaat met een lekker dansje er in, waarvan Kobus de tekst zelf geschreven heeft. De komende periode zullen we gegarandeerd meer van Kobus Engels zien en horen.

Info: Facebook.com/kobus.engels / +31 (0)6 20811068
Boekingen: Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229

Muziek & Tekst: Laurens van Wessel
Productie & Arrangement: Laurens van Wessel
Videoclip Productie: Richard Stocking

Plug: Nel van Olm

CD-persing, release-uitvoering, rtv promotie ondersteuning, content management, artworkbegeleiding en labelcopy verzorging: UltimateDisk.

Wilt u UltimateDisk ook inzetten voor uw cd-persingen, releases, promotie, artwork ontwikkeling, studio producties en videoclip producties? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Hitfacts:
20-07-2013 – Loco FM – Tip
08-07-2013 – VBRO – Playlisted (#12)
01-07-2013 – Radio Oranje Nationaal – Playlisted (#4)
23-06-2013 – Radio NL – Playlisted (#53)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kobus Engels – Hey lekker ding” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This