Loeksband – Blues Zweet en Tranen

Artiest / Act Loek’s Band
Titel Blues Sweet en Tranen
Promodatum 09-11-2023
Artikelnummer N.v.t.
Barcode N.v.t.
Label Loek Duinmeyer
Genre Nederlandstalig / Blues
Shops Amazon Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Loek’s Band Blues Zweet en Tranen NLXM92300004 3:30

Loek’s Band zet Single ‘Blues Zweet en Tranen’ op de band’

De Singer Songwriter Loek Duinmeyer heeft een nieuw lied gemaakt voor op zijn Loek’s Band. Loek bedacht dit lied toen hij dik na sluitingstijd weer eens het café uitgeduwd moest worden na een gezellige samenzang aan de bar.

De titel van deze single is ‘Blues Zweet en Tranen’ en geeft het gevoel weer van een man die na het verlies van zijn vrouw in zijn oude stamcafé weer wat gezelligheid gaat opzoeken. Na een vermakelijke avond wordt hij onderweg naar huis door weemoed overvallen als hij zich realiseert dat hij na deze gezelligheid straks wel weer in een leeg huis thuis komt.

Voordat hij thuis was had hij het eerste couplet en het refrein in de zesachtste beat en sfeer van ‘Bring it on Home to me’ van The Animals al in zijn hoofd. Thuis gelijk de gitaar gepakt en een paar mineurvallen toegevoegd en met zijn mobieltje op video, de melodielijn ingezongen om deze niet de volgende ochtend vergeten te zijn.

‘Blues Zweet en Tranen’ was geboren. Het lied zal ook mede dankzij zijn buurman en begenadigd gitarist Robin de Ruiter een gevoelige snaar raken. Hoewel Loek samen met Robin ook nog volop bezig zijn met het realiseren van het Engelstalig album ‘Loek Over The Country’ geeft hij dit Nederlandstalig lied nu in november 2023 als single uit als herinnering aan zijn eigen verlies.

Info & boekingen Loek Duinmeyer / www.loeksband.nl / info@loeksband.nl /  +31 (0)6 12301000
Socials
Muziek & Tekst Loek Duinmeyer
Productie & arrangementen Loek Duinmeyer
Clipproductie Er is bij deze release geen videoclip!
RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / Ultimatedisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This