Loeksband – Die Koele Kikker op de Puch

Artiest / Act Loeksband
Titel Die Koele Kikker op de Puch
Releasedatum 06-06-2022
Artikelnummer UM22014
Barcode N.v.t.
Label Loek Duinmeyer
Genre Nederlandstalig / Rockabilly / Country Rock
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Loeksband Die Koele Kikker op de Puch NLXM92200002 3:18

Loeksband met ultieme nostalgische brommersong DIE KOELE KIKKER OP DE PUCH

Het lied Die Koele Kikker op de Puch van singer songwriter Loek Duinmeyer uit Heerhugowaard is al het derde lied van zijn hand voor bromfietsclub E.L.V.I.S. De naam ELVIS heeft niets te maken met de legendarische zanger Elvis Presley. De naam van de vereniging komt van de initialen van Eerste Liefhebbers Vereniging Interessante Sportbrommers. Bij de oprichting in 1992 stond de letter in de naam nog voor Italiaanse sportbrommers, maar is later door de vele aanvragen van liefhebbers van andere bromfietsen aangepast.

De interessante sportbrommers waarover het hier gaat zijn oldtimer klassiekers waarbij het net als liefhebbers van Elvis Presley gaat over nostalgie en blijvende interesse! Op Zondag 19 Juni viert E.L.V.I.S. het 30-jarig bestaan in Dirkshorn. Daarom heeft Loek de release van de single op 1 juni gezet zodat de leden van deze Bromfietsclub dan mee kunnen zingen met die Die Koele Kikker op de Puch.

Loek heeft er weer een leuke, grappige YouTube clip voor in elkaar geknutseld in een decor als uit een stripverhaal, waarin de Koele Kikker met zijn Puch de hoofdrol speelt. Vanaf juni is de single ook verkrijgbaar op alle digitale aanbieders. UltimateDisk is weer verantwoordelijk voor de RTV-promotie.

Info & boekingen Loek Duinmeyer / www.loeksband.nl / info@loeksband.nl /  +31 (0)6 12301000
Socials
Muziek & Tekst Loek Duinmeyer
Productie & arrangement Loek Duinmeyer
Clipproductie Loek Duinmeyer
RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / Ultimatedisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Loeksband – Die Koele Kikker op de Puch” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This