Ludwig und der Loeksband – Appelstroedel

ArtikelnummerUD17576
Barcode191924526902
Releasedatum24-11-2017
LabelLoeksband
Artiest(en)Ludwig und der Loeksband
TitelAppelstroedel

 

Apple MusicJUKEArtiesten Shop

Beschrijving

NrArtiestTitelISRCTijd
01Ludwig und der LoeksbandAppelstroedelNLXM917000183:28

Loek Duinmeyer opent Wintersportseizoen met ’Appelstroedel’

Singer-songwriter en schrijver Loek Duinmeyer uit Heerhugowaard heeft na het uitkomen van zijn boek ‘Musical van Water en Land’ en muziekalbum ‘Land van Leeghwater’ nu tijd vrij gekregen om enkele liedjes uit te werken die niet in dit verhaal pasten. Tijdens een optreden in de IJshut van Hartje Winter in Heerhugowaard afgelopen winter heeft hij in een lollige bui een après-ski lied gemaakt. “Dat zullen niet veel mensen van mij verwachten zegt Loek. Het is en blijft toch een apart fenomeen. Een heel jaar lang wil je niets met de die muziek te maken hebben en op oktoberfeesten en wintersport sta je net als iedereen toch weer uit volle borst mee te blèren.

Binnen een dag een eigen après-ski lied in elkaar kunnen knutselen was de uitdaging die hij aanging met de DJ en de uitbater van de IJshut Hartje Winter.” “Loek, jij bent nog nooit op wintersport geweest, wat weet jij daar nu van”. “In Bergen hier vlakbij kan je toch ook skiën! En als kind ging ik altijd bij de Molen van Piet in Alkmaar naar beneden met de slee. Dat lied komt er hoor!”

Vierentwintig uur later was het lied ‘Appelstroedel’ geboren met alle ingrediënten die voor dit soort liedjes gewoonlijk zijn. Bergen met sneeuw in Tirol, Heidi, glühwein, après-ski en het daarbij de beest uithangen als Rudy in de skihut. Maar Loek bleef voor zijn lied wel dicht bij huis. Na een flinke sneeuwbui in januari is Loek met dit lied de wintersportgebieden van Noord-Tirolland ingetrokken om van het winterlandschap en de bijkomende gezelligheid te gaan genieten. Zo ontmoette hij op de Après-ski Party in Marlène’s Skihut in het Heer Hugotal een mooie Heidi uit Tirol. Na deze wilde avond heeft hij afkoeling gezocht op het Bolwerk van Alkmariënstein en de skipiste I’ll Primo in de Bergen van Noord-Tirolland. Omdat Loek op 1 december jarig is en ook het Wintersportseizoen wordt geopend, wil hij het hele land nu op zijn zelfgebakken Appelstroedel trakteren. Als je wilt meegenieten van een stukje Appelstroedel en kennismaken met zijn Heidi, kan dat met de video die te zien is op YouTube onder de titel ‘Appelstroedel’ van Ludwig und der Loeksband. Laat het wintersportseizoen maar beginnen!

Meer info: Loeksband.nl / 06 42755013
Social Media: Facebook.com/loeksband

Muziek / Tekst: Loek Duinmeyer
Productie & arrangement: Loek Duinmeyer
Clipproductie: Loek Duinmeyer

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing en artwork ontwikkeling? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ludwig und der Loeksband – Appelstroedel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This