Loeksband – Musical van Water en Land

Artikelnummer UD17569
Barcode 191924254133
Releasedatum 03-10-2017
Label Loeksband
Artiest(en) Loeksband
Titel Musical van Water en Land

 

Apple MusicJUKEArtiesten Shop

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Loeksband Musical van Water en Land NLXM91700002 3:34

Loeksband lanceert Boek en Lied ’Musical van Water en Land’

Loek Duinmeyer uit Heerhugowaard pakt muzikaal uit met een nieuw lied en het boek ‘Musical van Water en Land’ met dezelfde titel, geschreven voor het derde album van Loeksband ’Land van Leeghwater’. In het boek neemt Loek u mee met het koor ‘De Nieuwe Tijd’ uit Alkmaar, naar de opvoering van hun musical over leven en overleven in Alkmaar en het Land van Leeghwater. Waarin een zoektocht naar de munt van Justerland de geschiedenis weergeeft van Noord-Holland en de strijd tegen het telkens weer oprukkende water. Het lied Schaduw op Justerland is hiervoor als ouverture al uitgebracht en staat als videotrailer voor album, boek en musical op YouTube. Dit wordt nu vervolgd met het boek en 2 nieuwe singles ‘Amsterdam Hoofdstad’ en ‘Musical van Water en Land’.

Op zijn website Loeksband.nl en op YouTube presenteert Loek zijn liedjes als muzikale ansichtkaarten uit Noord-Holland. Vanuit het boek kan je dan ook regelmatig sfeerproeven met de liedjes die als gedichten in het boek en met de audio digitaal te vinden is op het internet. Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel onder: ISBN: 978-90-8759-691-0

Website: Loeksband.nl / 06 42755013
Social Media: Facebook.com/loeksband

Muziek / Tekst: Loek Duinmeyer
Productie: Loek Duinmeyer

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing en artwork ontwikkeling? Neem dan een geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Loeksband – Musical van Water en Land” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This