Peter Plotseling – Verstappen en de Vries

Artiest/Act Peter Plotseling
Titel Verstappen en de Vries
Releasedatum 08-05-2023
Artikelnummer MG1200
Barcode N.v.t.
Label Music Group BV
Genre Nederlandstalig / Party / Volks / Formule 1
Playlists Volgen binnenkort
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Peter Plotseling Verstappen en de Vries NL6YE2300001 2:32

Peter Plotseling brengt feestelijke ode aan VERSTAPPEN EN DE VRIES

Feestartiest, zanger en producer Peter Plotseling is al jaren een bekende naam in het feestcircuit. In het verleden maakte Plotseling vele apres-ski deuntjes waarvan er enkelen zelfs de hitparade haalden. Hij ontdekte al op jonge leeftijd zijn passie voor muziek, entertainment en sfeer. Via deelname aan een televisieprogramma van Gerard Joling werd een goede basis voor succes gelegd. Na een optreden in een bomvol Panama-theater in Amsterdam werd ik gevraagd voor diverse gelegenheden, zo vertelt een enthousiaste Plotseling. Optredens op Mega Piratenfeesten, promsconcerten, attractieparken, bruiloften, carnavalszittingen en vele feesttenten volgden.

Na zijn apres-ski hitjes Ik heb zo zin en De Lederhose Polka komt Peter nu met een ode aan onze nationale Formule 1 helden Max Verstappen en de Nyck de Vries. Het supervrolijke, opzwepende VERSTAPPEN EN DE VRIES zal zal het heel goed gaan doen op de socials en in de kroegen. Het mooie is dat ik tijdens mijn optredens meteen al merkte dat de mensen helemaal los gaan op dit nummer, zo vertelt Peter vol trots.

Met Peter Plotseling is er altijd sprake van feestgarantie. Het amuseren van het publiek tijdens een optreden is mijn ultieme doelstelling. Mijn optredens pas ik altijd aan, aan de omgeving, het thema en zo meer. De mooiste beloning is al die vrolijke gezichten te zien die meedoen met mijn muziek, aldus Peter.

De single VERSTAPPEN EN DE VRIES is opgenomen en geproduceerd door Andre Kooiman en is uitgebracht op het Music Group label. De RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Websites www.musicgroup.nl / www.peterplotseling.nl
Info & boekingen Peter Plotseling / info@peterplotseling.nl
Socials:   Twitter-logo-30 TikTok
Muziek / Tekst A, Kooiman / J Keijers
Publishing B.C.S Music Publishing
Productie Andre Kooiman
Arrangement Andre Kooiman
Studio AKM Produkties
Mastering AKM Producties
Fotografie DSW
Artwork DSW
Videoclip Productie Special Events Productions
RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This