Peter Plotseling – Verstappen Kampioen

Artiest/Act Peter Plotseling
Titel Verstappen Kampioen
Releasedatum 22-05-2023
Artikelnummer MG1201
Barcode N.v.t.
Label Music Group BV
Genre Nederlandstalig / Party / Volks / Formule 1
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Peter Plotseling Verstappen Kampioen NL6YE2300002 2:31

Peter Plotseling voorspelt VERSTAPPEN KAMPIOEN

Max Verstappen staat na 7 races en 5 overwinningen in 2023 bovenaan in het kampioenschap. Sergio Perez heeft ondertussen zijn kansen verpest en alleen Verstappen zelf kan het Wereldkampioenschap nu nog weggooien. Als grote Formule 1 fan hoopt Peter Plotseling natuurlijk dat Max dit seizoen geen tegenslagen meer zal ondervinden en brengt daarom nu al het winnaarslied VERSTAPPEN KAMPIOEN Uit.

Na de hitjes Ik heb zo zin, De Lederhose Polka, Verstappen en de Vries en Wij zijn de Kampioen, komt Peter nu met VERSTAPPEN KAMPIOEN. De dancebeat en opzwepende sound van de nieuwe single knalt uit je speakers en zal het heel goed gaan doen op de socials, in kroegen en de clubs.

Feestartiest, zanger en producer Peter Plotseling is al jaren een bekende naam in het feestcircuit. In het verleden maakte Plotseling vele apres-ski deuntjes waarvan er enkelen zelfs de hitparade haalden.

Met Peter Plotseling is er altijd sprake van feestgarantie. Het amuseren van het publiek tijdens een optreden is mijn ultieme doelstelling. Mijn optredens pas ik altijd aan, aan de omgeving, het thema en zo meer. De mooiste beloning is al die vrolijke gezichten te zien die meedoen met mijn muziek, aldus Peter.

De single VERSTAPPEN KAMPIOEN is opgenomen en geproduceerd door Andre Kooiman en is uitgebracht op het Music Group label. De RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Websites www.musicgroup.nl / www.peterplotseling.nl
Info & boekingen Peter Plotseling / info@peterplotseling.nl
Socials:   Twitter-logo-30 TikTok
Muziek / Tekst A, Kooiman / J Keijers
Publishing B.C.S Music Publishing
Productie Andre Kooiman
Arrangement Andre Kooiman
Studio AKM Produkties
Mastering AKM Producties
Fotografie DSW
Artwork DSW
Videoclip Productie Special Events Productions
RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This