Rob Zorn – Ik kan niet zonder jou

Artiest(en) Rob Zorn
Titel Ik kan niet zonder jou
Releasedatum 01-10-2019
Artikelnummer UD19028
Barcode 8719884035504
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Levenslied / Smartlap / Party
Shops Apple Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Rob zorn Ik kan niet zonder jou NLQN71900099 3:56

Hazes altijd de basis, de cirkel is rond voor Rob Zorn

De van oorsprong Haarlemse volkszanger Rob Zorn begon meer dan 33 jaar geleden met het zingen van de nummers van zijn grote voorbeeld André Hazes. Toen André in 1986 in de Plashoeve te Vinkeveen Rob zijn eerste single uitreikte, was dit een grote droom die uitkwam.

Na al die jaren zit Rob nog steeds in het vak en na tal van albums en singles die veelvuldig de hitlijsten van Nederland wisten te vinden, komt hij nu uit uit met een single die eigenlijk door Hazes himself gezongen had moeten worden.

‘Ik kan niet zonder jou’ kreeg hij van componist/ tekstschrijver Co van Raaijen die vertelde dat hij dit nummer geschreven had en er maar één voor wist die dit kon zingen. Toen Rob het nummer hoorde was er direct een klik en heeft Rob de productie laten verzorgen door Manfred Jongenelis. Het resultaat is een onvervalste meeslepende smartlap met 100% Hazes gehalte, maar dan gezongen door Zorn. ‘De circel is nu rond’, aldus Rob.

‘Ik ben ook weer superblij met Tjeerd, hij is namelijk net als met ‘My Dolly’ de sponsor achter mijn nieuwe single met zijn bedrijf www.robotdiscounter.com, Tjeerd bedankt voor het vertrouwen en ons super leuke contact’, glimlacht Rob.

Voor de release ging Rob Zorn een samenwerking aan met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk en verzorgt Dennis van der Kraan van Score promotions de plug en promotie.

Websites www.robzorn.nl
Info & boekingen Rob Zorn – 06 10059813 / robzorn@hotmail.com
Socialmedia   
Productie & arrangement Manfred Jongenelis
Studio Manfred Recordings
Muziek & Tekst J. van Raaijen
Publishing Daisy-Music
Clip-productie Ron Schmid / VisualsMedia
Fotografie Daniëlle Zorn
Release & Digitale promotie UltimateDisk / Maurice Edelenbosch
Plug & Promotie Dennis van der Kraan / Score Promotions

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This