Rob Zorn – NEEEE dit kun je niet flikken

Artiest/Act Rob Zorn
Titel NEEEE dit kun je niet flikken
Releasedatum 18-06-2020
Artikelnummer UD20020
Barcode 8719884070840
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied / Zomer
Shops Spotify i-Tunes Deezer Napster
Amazon Music Tidal YouTube Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Rob Zorn NEEEE dit kun je niet flikken NLQN72000027 3:12

Rob Zorn NEEEE dit kun je niet flikken!!!!

Dierenvriend Rob Zorn rijdt al meer dan tien jaar met zijn scooter de parkeerplaatsen af in Haarlem bij warm en heet weer, opzoek naar honden die achtergelaten zijn in een auto, door mensen die denken dat het wel even snel kan, menig hond heeft Rob al uit auto’s weten te halen .

Toen Rob nu alweer jaren geleden op pad ging en hij een foto liet maken van zichzelf op de scooter met een lifehammer in zijn hand, met de boodschap, ‘KIJK UIT!! Ik ga weer op pad en bij nood tik ik een raam’, ging dit viraal op Facebook en in een dag tijd was het meer dan twee en een half miljoen keer bekeken, Rob is altijd ieder jaar weer blijven rijden bij heet weer.

Nu komt deze Haarlemmer met het liedje ‘NEEEE dit kun je niet flikken’ speciaal een nummer gemaakt voor dit grote probleem, dat ieder jaar weer tientallen honden het leven kost. In eerste instantie geen officiële single, maar i.v.m. alle media-aandacht op verzoek van Rob nu officieel uitgebracht door UltimateDisk en dus voor iedereen te streamen en te downloaden

Rob hoopt dat de radio dit op zal pakken, zodat meer mensen zich bewust worden van het mega grote probleem als ze het nummer horen en dan hun hond thuis laten in alle koelte. Per slot van rekening telt een gewaarschuwd mens voor twee!!

Website www.robzorn.nl
Info & boekingen Rob Zorn – 06 10059813 / robzorn@hotmail.com
Socialmedia   
Muziek / Tekst Pascal de Vormer / Pascal de Vormer, Rob Zorn
Productie / Arrangement Manfred Jongenelis
Studio Manfred Recordings
Clip Productie Rob Zorn
Marketing & Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This