Rob Zorn – Wat was de zomer bloedje heet

Artiest/Act Rob Zorn
Titel Wat was de zomer bloedje heet
Releasedatum 23-09-2022
Artikelnummer UD22018
Barcode 8719884097502
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Playlists RADIONL, BingoFM, UnityNL, Radio Continu (Continu-schijf)
Shops TikTok

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Rob Zorn Wat was de zomer bloedje heet NLQN72200023 3:29

Rob Zorn luidt herfst in met WAT WAS DE ZOMER BLOEDJE HEET

In 2021 bracht Rob Zorn de zomerse single Bloedje bloedje heet uit. Hoewel we destijds geen beste zomer beleefden, was de plaat een enorme hit en bereikte zelfs een 2de plaats in de Zomer top 10 van RADIONL. Op Spotify is er inmiddels sprake van meer dan 1.500.000 streams!

Aan het eind van de zomer van 2021 was Rob eigenlijk al bezig met de opvolger getiteld WAT WAS DE ZOMER BLOEDJE HEET. Helaas gooide een matige zomer roet in het eten, dus wat nu?

Op een ludieke, humorvolle manier, kwam daar het vervolg met de ultieme winterplaat Bere bere koud. Ondanks dat we de warmste winter ooit beleefden, werd de single opnieuw zeer breed opgepikt. Vele stations bombardeerden hem tot Paradeplaat, Knuffelschijf, Weekschijf en bij RADIONL zelfs tot Hollandse Nieuwe.

De opvolger Barbecue werd opnieuw door heel radioland omarmt en was de 3de hit op rij. Ook tijdens alle tuinfeesten, in alle kroegen en op de terrassen zongen de mensen het liedje massaal mee.

Voor Rob was 3 keer B eigenlijk scheepsrecht, want de singles Bloedje Bloedje Heet, Bere Bere Koud en Barbecue maakten zijn muzikale 3-luik compleet. Maar de zomer van 2022 veranderde dit, want die was echt bloedje heet! De dagen waren lang, de stranden vol, het was puffen en nog eens puffen. We beleefden de heetste en langste zomer ooit in de geschiedenisboeken. Rob besloot daarom om de single WAT WAS DE ZOMER BLOEDJE HEET die nog op de plank lag, toch uit te brengen.

Aangezien Rob geen afscheid kon nemen van de inmiddels beroemde deurwaarder met cornetto en zijn schoonmoeder, schreef Rob ze weer terug in het nummer. Pascal de Vormer en Peer Pruysenaere zijn weer verantwoordelijk voor de compositie en Manfred Jongenelis voor de productie. UltimateDisk verzorgt de RTV-promotie en Ron Schmid VisualsMedia de videoclip. Wederom is deze single gesponsord door: www.piscinarobots.nl

Website www.robzorn.nl
Info & boekingen Rob Zorn / 06 10059813 / robzorn@hotmail.com
Socialmedia  
Muziek & Tekst P. Pruysenaere, P. de Vormer
Tekstbewerking Rob Zorn
Productie & Arrangement Manfred Jongenelis
Studio Manfred Recordings
Mastering Manfred Recordings
Koor Manfred Jongenelis, Sharona Jongenelis
Clipproductie Ron Schmid VisualsMedia
Artwork Marwin Saris / Marwinkarikatuur.nl
Release & Digitale RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This