Roma ft. Jackro – Overleven

Artiest(en) Roma ft. Jackro
Titel Overleven
Releasedatum 15-04-2020
Artikelnummer UD20012
Barcode 8719884048559
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Hardstyle
Shops Apple MusicZazell
Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Roma ft. Jackro Overleven NLQN72000022 2:37

DJ/entertainer Roma lanceert ‘Overleven’ een nummer over hoop en saamhorigheid

De Nederlandse aprés-ski DJ/entertainer Roma komt met een nieuw nummer! Dit doet hij niet alleen, want samen met de Groningse producer Jackro produceerde hij ‘Overleven’.

Roma is over het algemeen bekend van zijn vrolijke producties, maar besloot ditmaal voor een serieuze track. Namelijk een nummer over de Coronacrisis die Nederland en heel de Wereld in z’n greep houdt.

Roma heeft in de JvDRecording studio de productie voorzien van een tekst die de mensen hopelijk hoop, kracht en moed zal geven in deze verschrikkelijke tijd.

Hij legt uit dat iedereen elkaar moet helpen in deze moeilijke periode. Ook bedankt hij op deze manier een aantal vitale beroepen zoals: de Zorg en de Politie. Niemand is alleen! Dat is wat Roma duidelijk wil maken met dit nummer.

DJ/entertainer Roma zet al meer dan 10 jaar iedere tent op z’n kop. De mensen gaan los op zijn muziek in genres als: Moombahton, Bubbling, Après-ski, Nederlandstalig, House, Pop, Hardstyle en Dance. Ook werken artiesten graag samen met Roma zoals: Dave Roelvink, Def Rhymz, John West, Matsoe Matsoe en vele anderen.

De afgelopen 2 jaar bracht Roma reeds de singles ‘Sexy’ en ‘Pump It Up’ uit. Het label UltimateDisk is weer verantwoordelijk voor de release en promotie.

Info & boekingen – Roma Romaboekingen@gmail.com / 06 44791533
Socialmedia – Roma   
Socialmedia – Jackro
Productie & arrangement Jackro
Muziek / Tekst Jackro / Roma
Publishing Roma Music
Studio Jackro / JvD Recording
Mastering Jackro
Clipproductie Jaap van Didden / JvDRecording
Fotografie MB Fotografie
Artwork Roma Music

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roma ft. Jackro – Overleven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This