Sidney Bischoff – Trotse winnaars

 

Artikelnummer NLCW61600015
Barcode 8700001901420
Releasedatum 26-10-2016
Label UltimateDisk
Artiest(en) Sidney Bischoff
Titel Trotse winnaars

 

Zazell

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
1 Sidney Bischoff Trotse winnaars NLCW61600015 3:04

 

De CD-persing en release-uitvoering zijn door UltimateDisk uitgevoerd in opdracht van: Storm Records Logo 

Sidney Bischoff presenteert nieuwe single ‘ Trotse winnaars’ op 29 oktober in Schaijk!

Dat ‘het geluk’ soms in een klein hoekje zit ondervond Sidney Bischoff tijdens een bezoekje bij z’n producer Ger Oerlemans. Ger had een nummer op de plank liggen die eigenlijk bestemd was voor een andere artiest, maar die wilde hem niet zingen. Na het beluisteren gaf Sidney aan dat hij het zo’n mooi liedje vond welke hij graag op single wilde uitbrengen.

Sidney’s platenbaas Bert Schenau van Storm Records was het helemaal met hem eens. Z’n reactie ‘Dit is echt fantastisch, dat brengen we uit’, klonk me als muziek in de oren’, vertelt de ras Amsterdamse volkszanger. ‘Trotse winnaars’  is geschreven door René Portegies. Hij was één van de vaste tekstschrijvers waar André mee samenwerkte. Hij was ook aanwezig in de studio tijdens het inzingen van ‘Trotse winnaars’. Hij gaf aan dat ik met m’n eigen sound, het precies zo had gebracht als André dat gedaan zou hebben. Het Hazes sentiment is heel herkenbaar. Dat vond ik zo geweldig om te horen. Ik was er helemaal vol van’.

Dat André er niet meer is vindt Sidney ontzettend jammer. ‘En dan druk ik het nog zachtjes uit. Sinds z’n doorbraak in de jaren 70 was ik een grote Hazes fan. Nu die man er niet meer is wordt dat soort muziek niet veel meer uitgebracht. Heel veel artiesten zingen wel zijn nummers, maar er zijn er maar weinig die zelf eens proberen om dergelijke muziek te creëren’.

Omdat het nummer om te tekst gaat, besloten Sidney en z’n vaste cameraman William ten Kate dat ze een clip wilden maken zonder veel poespas. Als locatie is gekozen voor Egmond aan Zee.

De presentatie vindt plaats op zondag 29 oktober 2016 bij uitgaansgelegenheid ‘Het Noorderlicht’, Schutsboomstraat 71 in Schaijk. Meewerkende artiesten zijn: Dennis Alberti, Leo Nardell, Theo van Kleef, Elz Bakker, Pierre van Dam, Lenie Gerrits, Wimmie Bouma, Karin Welsing, Jack Kunkels, Antonio Holsken, Jordi Falcon, Guus Tribute Show en Duo Frank & Gerrie. Spreekstalmeester is Stefan Storm.  Gratis entreekaarten zijn te bestellen via info@stormrecords.nl

Info: Sidneybischoff.nl
Boekingen: Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229

Label: StormRecords.nl
Release: 26 oktober 2016

Muziek / Tekst: R. Portegies
Productie: Oerlemansmuziekproducties.nl
Studio: Oerlemans Muziek Producties Alkmaar

Videoclip Productie: Oerlemansmuziekproducties.nl

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media
CD-persing en release-uitvoering: UltimateDisk.nl

Hit/Media Facts:
26-10-2016 – Start van de officiële promotie periode
26-10-2016 – Release van de officiële release en promotie periode

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sidney Bischoff – Trotse winnaars” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share This