Wesley de Bruin – Blijf bij mij

Artiest/Act Wesley de Bruin
Titel Blijf bij mij
Releasedatum 21-04-2021
Artikelnummer 721000857
Barcode 8719884068434
Label Leico Music
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied / Dance
Shops Spotify i-Tunes Deezer Napster
Amazon Music Tidal YouTube Music
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Wesley de Bruin Blijf bij mij NLNJ12100005 3:04

Wesley de Bruin viert opening terrassen met zomerknaller ‘Blijf bij mij’

De Haagse volkszanger Wesley de Bruin heeft tijdens de Coronaperiode niet stilgezeten. Hij heeft in deze loodzware tijd reeds diverse singles uitgebracht waaronder ‘Kom Schatje’ en ‘Ik wil bij jou zijn’.

Precies één week voordat de terrassen na lange tijd eindelijk weer opengaan, komt Wesley met de zomerknaller ‘Blijf bij mij’. Een single in de lijn van zijn vorige hit ‘Kom Schatje’ waarvan de productie opnieuw in handen is van Peter van Kesteren van Leico Music

Met de onmiskenbare Wesley de Bruin sound van volks gecombineerd met dance hoopt hij weer veel airplay te realiseren. Voorlopig gaat hij deze zomer met deze vrolijke, opzwepende plaat weer het land door tijdens zijn ‘deurfeest’ optredens waar hij het in deze tijd van moet hebben.

De RTV-promotie wordt weer verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk. Jaap van Didden van JvDRecording produceerde de Clipproductie.

Wesley de Bruin is geen onbekende meer in het Nederlandstalige circuit, maar zijn carrière kwam pas echt in een stroomversnelling na deelname aan het tv-programma ‘Bloed Zweet en Tranen’. Wesley hoopt dat hij binnenkort weer diverse mooie optredens mag verzorgen, waarbij hij de kroegen, pleinen en feesttenten weer op z’n kop kan zetten.

Website N.v.t.
Info & boekingen Wesley de Bruin / +31 (0)6 21594191 / wesley_denhaag@hotmail.com
Socialmedia   Twitter Logo 
Muziek & Tekst Peter van Kesteren
Publishing Ultimate Music Publishing
Productie Peter van Kesteren
Studio Leico Music
Mastering Leico Music
Koor Marjolein Faber, Peter van Kesteren
Gitaar Remco Schilder
Artwork Leico Music
Clipproductie Jaap van Didden / JvDRecording
RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This