Willem Huisman – Baila Señorita

Artiest/Act Willem Huisman
Titel Baila Señorita
Releasedatum 02-06-2023
Artikelnummer N.v.t.
Barcode N.v.t.
Label SH-Music
Genre Nederlandstalig / Party / Latin / Dance / Volks
Playlists UnityNL (B-rotatie)
Shops Amazon Music
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Willem Huisman Baila Señorita NL4NG2200002 3:13

Willem Huisman luidt superhete zomer in met BAILA SENORITA

De 28-jarige Arnhemse volkszanger en entertainer Willem Huisman luidt een superhete zomer in met de lancering van zijn nieuwe single BAILA SENORITA.

Opnieuw bewijst Willem dat de combinatie van Nederlandstalig, volks en dance prima samengaan. Hij was reeds aardig succesvol met platen als Lailo, Laat je lekker gaan, Waar ben jij en Hey Schat, maar met BAILA SENORITA hoopt Willem dat opnieuw heel veel radiostations en kroegen deze plaat zullen omarmen.

Na het matige regenachtige voorjaar wilde ik de mensen met mijn nieuwe single in zomerse sferen brengen. Het liedje gaat over een man die de betovering niet kan weerstaan van een prachtige vrouw die verleidelijk danst op het ritme van de gitaren en de opzwepende muziek. Het team van Sonic Solutions heeft er in ieder geval een supervette zomerse productie van gemaakt, aldus Willem.

Voor de RTV-promotie is Willem opnieuw een samenwerking aangegaan met UltimateDisk. Hij is momenteel al druk bezig met de voorbereidingen van zijn 10-jarig artiesten jubileum op 23 maart 2024. Daarnaast is hij regelmatig in de studio te vinden om te werken aan nieuw materiaal.

Website N.v.t.
Info & boekingen Willem Huisman / info@willemhuisman.nl / +31 (0)6 51584499
Socialmedia  
Muziek J. Van Dijk, M. Clerx, J. Mathijssen
Tekst Stef Horn
Productie Sonic Solutions
Studio Sonic Solutions
Mastering Sonic Solutions
Clipproductie N.v.t.
RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This