Chris Bruijn – Hey, doe mij een borrel

Artiest/Act Chris Bruijn
Titel Hey, doe mij een borrel
Releasedatum 16-03-2022
Artikelnummer SR22002
Barcode 8719884087763
Label Storm Records
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Playlists Volgt
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Chris Bruijn Hey, doe mij een borrel NLCW62200002 2:56

Chris Bruijn lanceert feestknaller ‘Hey, Doe Mij Een Borrel’

Chris Bruijn ziet de lancering van z’n nieuwe feestknaller ‘Hey, Doe Mij Een Borrel’ als een frisse herstart. Ruim twee jaar geleden liep hij al met het idee rond om deze plaat op te nemen, maar vanwege de onzekere tijd is het project op de plank beland. Omdat het er nu allemaal weer rooskleuriger uitziet, toog Chris naar de studio van Ger Oerlemans in Alkmaar om vorm te geven aan het nummer.

Chris: ’De verhaallijn is als het ware uit het leven gegrepen. Nadat ik op een vrijdag klaar was met m’n normale baan als spiegellasser, vroeg een collega van mij wat ik ging doen. Ik gaf als antwoord dat ik naar de kroeg zou gaan om een borrel te drinken. Onderweg naar huis hoorde ik op de radio de Peter Koelewijn klassieker ‘Kom van dat dak af’. Dat nummer begint natuurlijk met het bekende woord HEY. Die kreet bracht mij op dat moment op de titel ‘Hey, Doe Mij Een Borrel’. Samen met Ger is er een productie ontstaan om U tegen te zeggen. Met name het team dat eraan heeft meegewerkt bestaat louter uit topmuzikanten. Naast Marcel Fisser, Martijn de Laat, Daniël Metz hebben ook Ingrid Simons en René Eshuijs hun steentje bijgedragen. Ik ben heel benieuwd hoe de single in Nederland wordt ontvangen. Qua promotie zal ik een aantal radiostations bezoeken én ben uitgenodigd voor de opname van het muziekprogramma Toppers van Oranje op zondag 24 april 2022. Dit alles vindt plaats bij Club Oscars in Raamsdonksveer’, glundert Chris.

De beelden van de clip zijn eveneens door Ger Oerlemans geschoten bij Café Ome Tinus in Hoorn. Volgens Chris is het aardig gelukt om de verhaallijn uit te beelden.

‘Hey, Doe Mij Een Borrel’ verschijnt bij Storm Records en is vanaf 19 maart 2022 streamen bij de bekende portals. De videoclip is te bewonderen op Youtube en op de socials van Chris Bruijn

Wil je aanwezig zijn bij de opname van Toppers van Oranje, bestel dan tickets via https://ticketpoint.nl/evenement/toppers-van-oranje/

Website N.v.t.
Info & boekingen Feestartiesten.nl / info@feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Socials:  
Muziek Ger Oerlemans
Tekst Ger Oerlemans, Jeffrey van der Meer
Productie & arrangement Ger Oerlemans
Studio Oerlemans Muziek Producties
Mastering Oerlemans Muziek Producties
Koor Ingrid Simons, René Eshuijs
Gitaar Marcel Fisser
Accordeon Daniël Metz
Trompet Martijn de Laat
Fotografie & Artwork Robert Gort
Clipproductie Ger Oerlemans / Oerlemans Muziek Producties
Project/Label/Content Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)
RTV-Promotie HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chris Bruijn – Hey, doe mij een borrel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This