de Wannebiezz – Want het is zomer

Artiest/Act de Wannebiezz
Titel Want het is zomer
Releasedatum 23-06-2023
Artikelnummer UD23015
Barcode 8719884112144
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Pop / Party / Levenslied
Playlists RADIONL (B-rotatie)
Shops Amazon Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 de Wannebiezz Want het is zomer NLQN72300017 3:10

De Wannebiezz met ultieme feelgood plaat WANT HET IS ZOMER

De astronomische zomer is begonnen en dat is voor de Wannebiezz het moment bij uitstek om hun nieuwe single uit te brengen. Waarom? Omdat dit absoluut de ZOMERHIT van 2023 is. Arie, Rocco en Gilles hebben een lied uit 1976, dat oorspronkelijk “You Know I Love You (Tu sais je t’aime)” heet, op het repertoire staan. Deze klassieker is in 1984 door André van Duin omgedoopt in “Want het is zomer” en de Wannebiezz hebben het, op een enkel zinnetje na, intact gelaten. Ze zien deze single dan ook als een eerbetoon aan een veelzijdig artiest, waar zij groot respect voor hebben. Dat André Rotterdammer van geboorte is maakt ze uiteraard extra trots.

De Wannebiezz hebben het liedje al enige tijd op het repertoire staan en keer op keer kregen ze de vraag waarom ze dit niet op single uitbrachten. Met een fantastische zomer in het vooruitzicht leek de tijd rijp om de daad bij het woord te voegen.

Nadat de Wannebiezz de opnames hadden afgerond, was André van Duin de allereerste die het beluisterde. Hij liet de mannen weten het een hele mooie versie te vinden en deze “goedkeuring van de meester” maakt de single extra bijzonder.

De sfeer van de melodie en de herkenbaarheid van de tekst zorgen voor een grote glimlach en een vrolijk gevoel waardoor je spontaan begint te dansen. Iedereen kent wel dat gevoel dat ineens alles lijkt te kloppen en je overvallen wordt door een moment van gelukzaligheid. Dat is precies wat deze single oproept. Arie, Rocco en Gilles hopen dan ook dat het een hele lange, mooie zomer wordt. De release van Want het is zomer wordt weer verzorgd door het label UltimateDisk en de plug door Nel van Olm.

Website www.wannebiezz.nl
Info & boekingen www.showenzo.nl / info@showenzo.nl /+31 10 4350865
Socials   Twitter-logo-30
Muziek / Tekst Alec Constatin, Pascal Sevran, Claude Carmone / Andre van Duin
Productie & arrangement Kees Tel
Studio Kees Tel Pro
Mastering Kees Tel
Clipproductie Show en Zo
Fotografie N.v.t.
Artwork Bart-Works
Plug Nel van Olm
Release & Content Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This