Erwin Fillee & Willeke D’estell – Ik wil jou in mijn armen

Artiest/Act Erwin Fillee & Willeke D’estell
Titel Ik wil jou in mijn armen
Releasedatum 01-03-2023
Artikelnummer UD23005
Barcode 8719884107133
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Erwin Fillee & Willeke D’estell Ik wil jou in mijn armen NLQN72300005 3:15

Erwin Fillee en Willeke D’estell met IK WIL JOU IN MIJN ARMEN

Erwin Fillee en zijn vrouw Willeke D’estell hebben opnieuw een duet opgenomen. Het vrolijke showbizz duo koos ditmaal voor een remake van de Corry Konings hit uit 1979 IK WIL JOU IN MIJN ARMEN.

Al jaren zingen Erwin Fillee en Willeke D’estell succesvol samen. Willeke won in 1989 glansrijk Veronica’s Sterrenjacht op televisie. Deze talentenjacht was eigenlijk de voorloper van Idols, Popstars, Hollands Got Talent en The Voice. Daarna volgden er vele radio- en tv-uitzendingen en was ze bijna dagelijks te zien in het land met optredens.

Erwin deed in 1985 en 1986 mee aan de radioversie bij Radio Veronica en werd uiteindelijk na de voorrondes, kwart en halve finale respectievelijk vierde en derde in de finale. Ondertussen is Erwin alweer 40 jaar bezig als zanger, entertainer, presentator, producer en bracht in die periode vele singles uit.

In 2020 waren Erwin en Willeke maandenlang te horen bij vele radiostations met hun cover T IS OKE wat tijdens de pandemie als oppepper werd gebruikt. Nu, drie jaar later, hopen ze met de eigentijdse versie van de gouwe ouwe van Corry Konings IK WIL JOU IN MIJN ARMEN weer hoge ogen te gooien. De release en RTV-promotie worden verzorgd door het label UltimateDisk.

Website www.fillee.nl
Info & Boekingen Kick van der Vooren / +31 6 1246 4141
Socialmedia   Twitter-logo-30
Origineel Corry Konings – Ik wil jou in m’n armen
Muziek & Tekst Ad Kraamer, Josephus A. van der Velden
Productie Erwin Fillet
Arrangement Marco Luesink
Studio Evolution Sound Studio, Wehl
Clip-productie N.v.t.
Release en RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This