Jay Jay Bauer – Ik Wil Dit Meer

Artiest(en) Jay Jay Bauer
Titel Ik Wil Dit Meer (Viva España Olee Olee)
Releasedatum 12-07-2023
Artikelnummer SR23005
Barcode 8719884113462
Label Storm Records
Genre Nederlandstalig / Party / Volks
Shops  Amazon Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Jay Jay Bauer Ik Wil Dit Meer (Viva España Olee Olee) NLCW62300005 3:19

Jay Jay Bauer bezingt zijn favoriete vakantieland in nieuwe single ‘Ik wil dit meer’

Jay Jay Bauer is inmiddels al meer dan 22 jaar actief in de entertainmentwereld. In al die jaren is hij uitgegroeid tot een podiumbeest die van elk festijn een feest weet te maken. Hij heeft al een behoorlijke reputatie opgebouwd in zowel Nederland als Oostenrijk en Spanje. Met name dat laatste land omschrijft Jay Jay als zijn favoriete vakantieland. Gemiddeld gaat hij daar een keer of vier per jaar naar toe voor de ontspanning en te zingen in de regio Torremolinos. Hij voelt zich daar als een vis in het water en geniet van alles wat hij daar meemaakt.

Jay Jay; ‘Ook deze single kwam tot stand met het vaste team waar ik al geruime tijd mee samenwerk. Daartoe behoren tekstschrijver Hans Louws, producer Ger Oerlemans en Bert Schenau van Storm Records. Ik had zelf al een opzetje van de tekst gemaakt, maar in de praktijk blijkt dat toch iets ingewikkelder te zijn dan gedacht. Gelukkig heeft Hans Louws een berg aan ervaring en die heeft dat varkentje verder gewassen. Ger Oerlemans heeft er vervolgens een feel good zomerplaat van weten te maken i.s.m. topgitarist Marcel Fisser die voor deze keer de gipsy gitaarpartijen heeft ingespeeld. Daarnaast is het vertrouwde accordeongeluid van Daniël Metz natuurlijk ook weer ruimschoots aanwezig. Uiteraard ben ik reuze benieuwd naar de reacties van mijn fans.’

‘Ik wil dit meer’ verschijnt bij Stom Records en is vanaf 12 juli 2023 te streamen via de bekende kanalen. De clip is te bewonderen op Youtube en de socials van Jay Jay Bauer.

Website www.jayjaybauer.nl
Management & boekingen www.feestartiesten.nl / info@feestartiesten.nl / 072 5054229
Socialmedia   Twitter Logo
Muziek & Tekst Hans Louws
Productie Ger Oerlemans
Studio Oerlemansmuziekproducties.nl
Backing vocals Ingrid Simons
Gitaar Marcel Fisser
Accordeon Daniël Metz
Fotografie Woods Fotografie
Artwork Artiest Ontwerp
Clipproductie Oerlemansmuziekproducties.nl
Project/Label/Content Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)
RTV Promo & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/off Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This