John Medley & Medley’s Angels – Christmas Girls

Artiest/Act John Medley & Medley’s Angels
Titel Christmas Girls
Releasedatum 07-12-2023
Artikelnummer NLHITS2315
Barcode 8719884122815
Label NL Hits
Genre Engelstalig / Pop / Party / Kerst
Shops Amazon Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 John Medley & Medley’s Angels Christmas Girls NLW2R2392466 3:16

Feestelijke Kerstprimeur van Medley’s Angels!

7 December is het zover… de kerst-single-videoclip-release-party van het nummer ‘Christmas Girls’ is dan een feit. Deze feestelijke presentatie zal plaatsvinden in Sir Winston Club Rijswijk vanaf 19:30. ‘Christmas Girls’ is een cover van Billy Joel’s hit ‘Uptown Girls’. Lekker herkenbaar en geheel op eigen wijze vertolkt door Medley’s Angels. Het resultaat is alles behalve saai geworden! Naast de presentatie wordt deze avond ook nog eens extra aangevuld met feestelijk entertainment. Diverse gastoptredens en een loterij voor stichting Bribos zullen hier plaatsvinden. Entree 7,50 (incl. lot) komt geheel ten goede aan het goede doel (stichting Bribos)!

MEDLEY’S ANGELS
Deze zeer getalenteerde dames die hun mannetje staan in deze productie zijn de zangtoppers Janey Rowen, Dee en Jamie, de danssensaties Jennifer, Jorinde en Savanny van Thea Adelaar en de trompetheldin Jackie-T. Allen vrijgevochten meiden met een aantrekkelijke uitstraling!

JOHN MEDLEY
John Medley! Wie kent ‘m niet… Ons gezellige Haagse feestbeest die nooit stil kan zitten. Het hele idee is uit zijn koker ontstaan en hij is, zoals gewoonlijk, weer aardig op dreef geweest met de complete productie! Samen met zijn team zijn alle toeters en bellen uit de kast getrokken om dit feestelijke project tot een succes te laten worden. En John kennende heeft hij er geen gras over laten groeien.

VIDEOCLIP
De clip-opnames vonden plaats in de uithof Den Haag. Deze perfect passende locatie was geheel in kerstsfeer ingericht. Naast de ‘Angels’ waren uiteraard de vrolijke kerstman met zijn elf prominent aanwezig. Met nog enkele figuranten is alles opgenomen door cameraman Ron Schmid (bekend als Ronnie de Cameramoney van SBS6). Ook een speciale rol hierin was weggelegd voor wereldkampioen flyboarden Bo Krook. Hij heeft met zijn team, special effects, vuurwerk en extreme duikvluchten de clip een spectaculaire invulling gegeven.

Kortom, John Medley Heeft, mede dankzij ondersteuning van zijn team en sponsors, alles weer goed voor elkaar met de invulling van dit nieuwe kerstproject… Dus… kom donderdag 7 december gezellig naar Sir Winston Club Rijswijk en beleef de mooiste kerst-single-videoclip-release-party van het jaar! De RTV-promotie wordt weer verzorgd door UltimateDisk!

Website www.johnmedley.nl
Info & boekingen John Medley / 06 54626368 / johnmedley@live.nl
Socials:   Twitter-logo-30
Origineel Billy Joel – Uptown Girl
Muziek & Tekst Billy Joel
Tekstbewerking Dee Honey
Publishing N.v.t.
Productie & arrangement Peter van Kesteren
Studio Leico Music
Mastering Leico Music
Trompet Jackie-T
Persbericht Etiënne Bakker / Maurice Edelenbosch
Fotografie & Artwork Jim Hoogendorp
Clipproductie Ron Schmid VisualsMedia
Met dank aan ATmodels / Thea Adelaar
Release-uitvoering & RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This