John van Krimpen – Kus me voor de laatste keer

Artiest/Act John van Krimpen
Titel Kus me voor de laatste keer
Releasedatum 07-02-2024
Artikelnummer UD24005
Barcode 8719884127575
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Party / Volks / Carnaval
Shops Amazon Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 John van Krimpen Kus me voor de laatste keer NLQN72400025 4:08

John van Krimpen lanceert ‘KUS ME VOOR DE LAATSTE KEER’

Zanger en entertainer John Van Krimpen zit al bijna 40 jaar in het vak en presenteert deze winter vol trots zijn nieuwe single. ‘Kus me voor de laatste keer’ is een eigentijdse remake van de hit uit 1970 van De Four Tak. Voor de productie van deze vrolijke radioplaat ging John opnieuw een samenwerking aan met producer John Haze en Jaap van Didden van JvDRecording.

‘Ik hoop met deze single weer een stapje verder te komen, ook al ben ik inmiddels 61 jaar. Gelukkig voel ik me nog fit genoeg om nog jaren door te gaan. Naast zingen is sport een passie voor mij. Ik rook en drink niet, dus wat dat betreft leef ik gezond. Ik weet dat dat geen garantie is, maar hoop echt nog lang het publiek te verblijden met mijn optredens’, aldus de altijd enthousiaste John van Krimpen.

John Van Krimpen zit al bijna 40 jaar in het vak en is ooit begonnen als bandparodist. Zijn grote voorbeelden waren Andre van Duin en Rienie van der Lee. Na 5 jaar opgetreden te hebben als bandparodist, besloot John ook als zanger verder gegaan. In 1993 maakte John furore in de Soundmixshow van Henny Huisman. Dat heeft hem absoluut geen windeieren gelegd. In 1997, 1998 en 1999 mocht John zelf optreden tijdens ‘De nacht van Oranje’ in Ahoy Rotterdam. In de daaropvolgende jaren is hij uitgegroeid tot een ervaren en allround zanger met een breed repertoire in diverse genres.

‘Kus me voor de laatste keer’ wordt uitgebracht door het label UltimateDisk en is vanaf vandaag overal te streamen en te downloaden via de bekende kanalen. De videoclip is opgenomen door Jaap van Didden en te bewonderen op o.a. TV-Oranje en YouTube.

Website N.v.t.
Info & boekingen John van Krimpen / +31 6 54624899 / johnvankrimpenzanger@outlook.com
Socialmedia  
Origineel De Four Tak – Kus me voor de laatste keer (1970)
Muziek & Tekst K. Tak
Productie & Arrangement John Haze
Studio John Haze Music (Vocal Recording: JvDRecording)
Mastering John Haze Music
Clipproductie Jaap van Didden / JvDRecording
Artwork UltimateDisk
Persbericht Maurice Edelenbosch
RTV-promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This