Lisette van der Ploeg – Visit Heaven

Artiest/Act Lisette van der Ploeg
Titel Visit Heaven
Releasedatum 22-11-2021
Artikelnummer 59511
Barcode 5059801026806
Label Big Sky Song Records
Genre Engelstalig / Pop / Ballad
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Lisette van der Ploeg Visit Heaven GBSGY2100006 3:21

Lisette van der Ploeg brengt met ‘Visit Heaven’ ode aan overleden oma

De zeventienjarige zangeres Lisette van der Ploeg uit Leiderdorp droomt er met haar nieuwe single ‘Visit Heaven’ van om haar geliefde oma Henriette, die in 2020 op de leeftijd van 96 jaar is overleden, in de hemel te kunnen bezoeken.

‘Af en toe praten met oma of kunnen zien hoe het daar met haar gaat, zou de pijn verzachten. Wat een mooie gedachte, dat je je overleden dierbaren op elk moment, of minstens één keer in de omgeving die we ons voorstellen als de hemel, zouden kunnen bezoeken. Slechts één keer om te zien hoe met haar is. Mijn oma was altijd erg aardig en hield van haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. We waren altijd welkom. Al was haar man al jaren eerder overleden, ze had altijd een positieve levenshouding en klaagde nooit. We hebben haar regelmatig bezocht, er was altijd heerlijk eten, snoep en ze lachte graag en was altijd in voor een grapje. In de hemel zullen zij haar liefhebben’ aldus Lisette.

Lisette van der Ploeg en haar vader Marcel (tekst), Danny Ferdinandus (muziek) en de Londense muzikant en producer Tom E. Morrison (bekend van o.a. Bonnie Tyler, Roachford, Bliss/Rachel Morrison) hebben via zoom ‘Visit Heaven’ opgenomen. Morrison heeft niet alleen geproduceerd, maar ook gearrangeerd en gemixt. Bovendien heeft de alleskunner alle instrumenten in zijn studio bespeeld, terwijl Lisette de zang deed in de Smashgate Studio’s in Hilversum onder de ‘Zoomremotedirection’ van Tom Morrison. Het resultaat is een hartverscheurende ballad die zeker mensen zal helpen het rouwproces om hun geliefde te verzachten.

Lisette van der Ploeg zingt al van jongs af aan, had haar eerste optredens in de woonkamer van haar ouders, heeft opgetreden op de basisschool op een open podium en begon met zangles op tienjarige leeftijd. De zanglessen werden professioneler gemaakt door de getrainde zangers Gerlinde Vliegenthart en Marnie Baumer. Lisette van der Ploeg heeft al verschillende singles uitgebracht: het kerstlied ‘Laat het altijd kerst zijn’ was haar 1e single die ze in 2019 presenteerde op de lokale televisie. In de zomer van 2020 verscheen de titel ‘Vlinders’ en meest recent, in het voorjaar van 2021 ‘Open je hart voor mij’ en ‘Stop! Red de wereld’.

Website www.lisettevanderploeg.nl
Info & boekingen Marcel van der Ploeg / +31 (0)6 10907872 / info@lisettevanderploeg.nl
Socialmedia  
Muziek / Tekst Danny Ferdinandus / Marcel van der Ploeg
Productie & Arrangement Tom E. Morrison
Studio Big Sky Records London
Mastering Big Sky Records London
Clipproductie Rudo Slappendel / Rudeboy Media
Artwork Tom E. Morrison
RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lisette van der Ploeg – Visit Heaven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Share This