MixedMingle – Waar ben jij

Artiest/Act MixedMingle
Titel Waar ben jij
Promotiedatum 02-05-2024
Artikelnummer 23022957
Barcode 8719884130773
Label MixedMingle
Genre Nederlandstalig / Pop / Easy Listening
Shops Amazon Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 MixedMingle Waar ben jij NLA5L2400001 3:25

MixedMingle lanceert nieuwe single “Waar ben jij”

Heerhugowaard, Nederland – Het Nederlandse coverduo MixedMingle, bestaande uit Ester Krijgsman en Erik van Kruiselbergen, heeft op 21 april 2024 hun langverwachte nieuwe single “Waar ben jij” uitgebracht. Deze release markeert een belangrijk moment in de 20-jarige geschiedenis van het duo, die bekend staan om hun dynamische vertolkingen en meeslepende live optredens.

De powerballad “Waar ben jij” gecomponeerd door Ton Speelman en geschreven door Ester Krijgsman, belooft een reis te zijn die luisteraars meeneemt in de emoties van het gemis van geliefde, familie en vrienden. De single combineert het verfijnde muzikale arrangement van Oerlemans muziekproducties, de geweldige gitaar partijen van Marcel Fisser en de harmonieuze samenzang van Ester en Erik, wat resulteert in een nummer dat zowel pakkend en meeslepend als herkenbaar aanvoelt.

Ester Krijgsman, zangeres van het duo, vertelt over het creatieve proces: “Met ‘Waar ben jij‘ wilden we een stuk van onze emoties blootleggen die we vaak onder woorden willen brengen, maar niet altijd kunnen uitdrukken. Het is een lied dat echt uit het hart komt, en we hopen dat het de luisteraars zal raken.”

Erik van Kruiselbergen, de andere helft van MixedMingle, voegt toe: “Deze single is een mijlpaal voor ons. Het is niet alleen onze eerste echte eigen (niet cover) single, maar laat ook zien wat we in ons mars hebben, naast al het feest- en coverwerk, waar mensen ons doorgaans van kennen.“

Waar ben jij” is nu beschikbaar op alle grote streamingdiensten en de verwachtingen zijn hooggespannen, na het enthousiaste ontvangst tijdens hun theater concert van 21 april in Spaarndam. Dit concert zal zeker ergens in het najaar nog eens herhaald worden, dus hou de socialmedia kanalen in de gaten.

Voor meer informatie over MixedMingle en hun nieuwe single “Waar ben jij“, bezoek https://mixedmingle.nl of volg het duo op hun sociale media kanalen.

Website www.mixedmingle.nl
Info & boekingen Erik van Kruiselbergen / +31 6 27885912 / boekingen@mixedmingle.nl
Socials  
Origineel N.v.t.
Muziek / Tekst Ton Speelman / Ester Krijgsman
Productie & arrangement Ger Oerlemans
Studio Oerlemans Music Producties
Mastering Oerlemans Music Producties
Clipproductie AI-generated
Fotografie AI-generated
Artwork Erik van Kruiselbergen
Plug & Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This