Peter Plotseling – He Ba Ba Riba

Artiest/Act Peter Plotseling
Titel He Ba Ba Riba
Releasedatum 31-07-2023
Artikelnummer MG1202
Barcode N.v.t.
Label Music Group BV
Genre Nederlandstalig / Apres-Ski / Party / Volks
Shops  Amazon Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Peter Plotseling He Ba Ba Riba NL6YE2300003 2:41

Peter Plotseling met Oktoberfest en Après-ski hit HE BA BA RIBA

Feestartiest, zanger en producer Peter Plotseling zorgt midden in de zomer voor een onverwachte dosis winterse vibes met zijn nieuwe Oktoberfest en Après-ski hit ‘He Ba Ba Riba’. Haal je lederhosen en skisokken dus maar vast uit de kast en zet je schrap voor deze muzikale sensatie die de meest fervente zomerganger laat verlangen naar de gezelligheid van de wintermaanden.

“Ik ben altijd al een liefhebber geweest van de Oktoberfeesten en de Après-ski heeft iets magisch. Het is die onweerstaanbare mix van muziek, feest en gezelligheid die mensen met elkaar verbindt. Met ‘He Ba Ba Riba’ wil ik mijn fans nu al voorbereiden op de komende feestperiode. Ik hoop dat iedereen net zo enthousiast wordt als ik!”, aldus Peter Plotseling.

Na de hitjes De Lederhose Polka, Verstappen en de Vries, Wij zijn de Kampioen, en Verstappen Kampioen neemt Peter je nu al mee op een muzikale reis naar de besneeuwde bergen, waar de komende winter de skihutten weer bruisen van energie en feestelijke klanken.

De single ‘He Ba Ba Riba’ is opgenomen en geproduceerd door Andre Kooiman en ondersteund door een grappige muziekvideo. De single is uitgebracht op het Music Group label en de RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Websites www.musicgroup.nl / www.peterplotseling.nl
Info & boekingen Peter Plotseling / info@peterplotseling.nl
Socials:   Twitter-logo-30 TikTok
Muziek / Tekst A, Kooiman / J Keijers
Publishing B.C.S Music Publishing
Productie Andre Kooiman
Arrangement Andre Kooiman
Studio AKM Produkties
Mastering AKM Producties
Fotografie DSW
Artwork DSW
Videoclip Productie Special Events Productions
RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This