Rob Zorn – Bloedje Bloedje Heet (Remix)

Artiest/Act Rob Zorn
Titel Bloedje Bloedje Heet (Worst Kaas Scenario Remix)
Releasedatum 08-05-2024
Artikelnummer UD24014
Barcode 8719884131572
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Party / Hardstyle
Playlists Volgen binnenkort!
Shops Amazon Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Rob Zorn Bloedje Bloedje Heet (Worst Kaas Scenario Remix) NLQN72400033 3:40

Rob Zorn laat remix maken van zijn zomerhit ‘BLOEDJE BLOEDJE HEET’

In 2021 had Rob Zorn een supervette zomerhit met de single ‘BLOEDJE BLOEDJE HEET’. De door Pascal de Vormer geschreven en door Manfred Jongenelis geproduceerde plaat luidde tevens het einde in van de ongekend zware Corona periode.

Ondanks een zeer matige zomer werd het liedje breed opgepikt door de landelijke zenders en bereikte zelfs een 2de plaats in de Zomer top 10 van RADIONL. Op Spotify zal ‘BLOEDJE BLOEDJE HEET’ deze zomer zelfs de magische grens van de 3.000.000 streams gaan bereiken!

Speciaal voor zijn trouwe fans en volgers heeft Rob daarom besloten om een remix te laten maken van deze superhete zomerplaat. Hij ging daarvoor een samenwerking aan met de bekende hardstyle DJ Worst Kaas Scenario uit Nijmegen. ‘Ha ha, wat een vette remix is dit geworden zeg! Hopelijk gaat iedereen weer helemaal los in alle kroegen, terrassen, kermissen, stranden of gewoon lekker thuis op het balkon’, vertelt de altijd vrolijke Zorn.

De supergrappige singlehoes, is weer gemaakt door Marwin Saris. Als je goed kijkt zijn alle karakters die bezongen worden in het liedje daarop te bewonderen.

Tot slot wil ik met name mijn sponsor www.piscinarobots.nl bedanken, want zonder hun bijdrage waren de releases van de afgelopen jaren en deze remix niet mogelijk geweest!. De release, plug en promotie worden uiteraard weer verzorgd door Maurice Edelenbosch van het label UltimateDisk’, aldus Rob.

Tot slot wil Rob opnieuw benadrukken dat het deze zomer echt ‘BLOEDJE BLOEDJE HEET’ gaat worden en hoopt dat iedereen allert blijft op honden die opgesloten zitten in te hete auto’s.

Website www.robzorn.nl
Info & boekingen Rob Zorn / 06 10059813 / robzorn@hotmail.com
Socialmedia   TikTok
Muziek & Tekst P. de Vormer
Tekstbewerking Rob Zorn
Productie & Arrangement Manfred Jongenelis
Studio Manfred Recordings
Mastering Manfred Recordings
Koor Manfred Jongenelis, Sharona Jongenelis
Hardstyle-remix DJ Worst Kaas Scenario
Clipproductie Er is bij deze release geen videoclip!
Karikatuur-artwork Marwin Saris / Marwinkarikatuur.nl
Release & Digitale RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This