Sidney Bischoff – Ik trek aan de bel

Artiest/Act Sidney Bischoff
Titel Ik trek aan de bel
Releasedatum 11-01-2023
Artikelnummer 723000023
Barcode 8719884103845
Label Sidney Bischoff Entertainment
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Sidney Bischoff Ik trek aan de bel NLTY72300001 3:14

Sidney Bischoff voegt feestknaller ‘Ik trek aan de bel’ toe aan zijn indrukwekkende repertoire

Het eerste wat er bij je op zou kunnen komen als je leest dat Sidney Bischoff weer met een nieuwe single komt is dat je de naam van z’n zoon Sidney JR. mist. Het afgelopen jaar waren ze natuurlijk onafscheidelijk vanwege het gigantische duet ‘Helemaal lijp met m’n Shisha pijp’ gevolgd door de klapper ‘Dat is toch dik ouwe’. Van onenigheid tussen vader en zoon is absoluut geen sprake, sterker nog….Sidney JR. is grotendeels verantwoordelijk voor deze gezellige nieuwe feestplaat. Hij heeft het nummer geschreven en nam, uiteraard met goedkeuring van z’n vader, contact op met Hans Aalbers om er passende muziek bij te laten maken. Omdat deze precies weet wat er bij Sidney past, nam hij die uitdaging graag aan. Met ‘Ik trek aan de bel’ kan Sidney weer een prachtig nummer toevoegen aan z’n toch al indrukwekkende repertoire.

Sidney: ‘Een tijdje geleden werd ik verrast door mijn zoon met de mededeling dat hij een lied voor mij wilde schrijven. Dat doet Sidney JR. voor zichzelf al een behoorlijke tijd vanwege z’n eigen muzikale carrière als rapper. Op een gegeven moment kwam hij met dit nummer aan. Hij zei: “luister effe naar wat ik voor je gemaakt heb. Vind je het goed als ik naar de studio in Nederhorst Den Berg ga en Hans vraag of hij het muzikaal wil aankleden”. Ik was erg ontdaan. De verhaallijn sprak me ook erg aan. Het gaat namelijk over een man die op een zondagavond met een aantal vrienden in de kroeg zit. Hij wil het niet zo laat maken, maar omdat hij het erg naar z’n zin heeft trekt hij een paar keer aan de bel……Uiteraard kreeg Sidney JR. toestemming om het plan ten uitvoer te laten brengen. Het eindresultaat mag er zijn en blijft hangen’.

‘Ik trek aan de bel’ is vanaf 11 januari 2023 verkrijgbaar en te streamen bij de bekende portals. De single komt uit onder het label van Sidney Bischoff Entertainment. De gezellige clip, opgenomen door Joey (Filmcreatie) bij Café De Hofnar aan de Snijdersplaats te Apeldoorn, is te bewonderen op Youtube en de socials van Sidney.

Website www.sidneybischoff.nl
Info & boekingen Feestartiesten.nl / info@feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Socials  
Muziek / Tekst Hans Aalbers / Sidney Bischoff Junior
Productie & Arrangement Hans Aalbers, Arjan Venemann
Studio Hans Aalbers Recordings
Mastering Hans Aalbers Recordings
Koor Bianca Folkers, Astrid Kooimans, Arjan Venemann, Hans Aalbers , Sidney en Sidney Jr. Bischoff
Artwork Artiest Ontwerp
Clipproductie Filmcreatie / Joey
Project/Label/Content Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)
RTV-Promotie HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sidney Bischoff – Ik trek aan de bel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This