Wally Mckey – Cause It’s Christmas Time

Artiest/Act Wally Mckey
Titel Cause It’s Christmas Time
Releasedatum 24-11-2022
Artikelnummer LOA 22-5
Barcode 4067248943847
Label Land of Avalon Records
Genre Engelstalig / Pop / Christmas
Shops

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Wally Mckey Cause it’s Christmas Time NLTU12200005 3:03

Wally Mckey wenst u fijne feestdagen met CAUSE IT’S CHRISTMAS TIME

Zanger/performer Wally Mckey lukte het drie keer in zijn muzikale leven om de top te bereiken. Eerst was er half de jaren 70 de fameuze popgroep Lemming met diverse fantastische hits met als uitschieters Father John en Lucifera. Mensen van toen zullen zich beslist de spraakmakende shows en TV optredens nog herinneren. Half jaren 90 werden voor Wally zijn concert jaren. Grote concerten kwamen op zijn pad waaronder Ahoy, Carre, Krasnapolsky, Lowlands en twee keer de Kuip.

Dankzij het TV-programma Ik Geloof In Mij bereikte Wally voor de derde keer in zijn roerige muzikale carrière de top. Drie seizoenen lang was te zien hoe sommige artiesten geen bord maar een betonnen muur voor zich zagen en koste wat kost daar doorheen wilden breken. De serie leverde Wally met Ga niet weg zijn tweede grote Nederlandstalige hit na Mama Lorraine uit 2011 op.

Eind november lanceert Wally Mckey een prachtige door Kees Tel geschreven en geproduceerde kerstsingle. CAUSE IT’S CHRISTMAS TIME doet denken aan lang vervlogen tijden en is tevens een track van het nog te verschijnen kerstalbum Always Christmas Time. Significant detail is dat operazangeres Harriet Meijers ook een bijdrage aan deze Kerstsingle levert. De RTV-promotie wordt weer verzorgd door UltimateDisk.

Website www.wallymckey.nl
Info & boekingen Wally Mckey / +31 (0)6 30309230 / +31 (0)6 642789283 / landofavalon@yahoo.com
Socialmedia  
Muziek & Tekst Kees Tel
Productie & Arrangement Kees Tel
Studio Kees Tel Pro
Mastering Kees Tel Pro
Vocalen in instrumentale gedeelte Harriët Meijers
Koor Kees Tel
Clipproductie Roy anders / Art of Roy (Belgie)
Fotografie Henk Bos
Artwork Ger Edwards
Release & Digitale RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This