Ger Edwards – Waarom fluister ik je naam nog

Artiest/Act Ger Edwards
Titel Waarom fluister ik je naam nog
Promodatum 14-04-2022
Artikelnummer UD22006
Barcode 8719884088739
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Pop / Folk / Party
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Ger Edwards Waarom fluister ik je naam nog NLQN72200006 3:35

Ger Edwards brengt ‘Waarom fluister ik je naam nog’ uit als single

Ger Edwards komt met zijn versie van ‘Waarom fluister ik je naam nog’, een grote hit van Benny Neyman. Het is alweer 37 jaar geleden dat Neyman hiermee in 1985 een nummer één hit scoorde. Dat Ger Edwards opnieuw een liedje van Benny Neyman uitbrengt is niet zonder reden.

Ger heeft inmiddels een groot eigen repertoire. Wanneer hij optreedt, vraagt het publiek hem al jaren om ook enkele nummers van Benny Neyman te zingen. Ger’s stem lijkt qua warmte en timbre enigszins op die van Benny. Er is hem vanuit professionele hoek al diverse keren geadviseerd om daar tóch iets meer mee te doen, want Benny Neyman wordt gemist en wat Ger ook zingt, het publiek linkt hem altijd aan Benny Neyman.

Tribute to Benny Neyman showFlyer Tribute Benny Neyman Ger Edwards
Dit alles heeft Ger Edwards doen besluiten om meer nummers van zijn idool te gaan zingen. Daarom komt Ger voor de liefhebbers van Benny Neyman met een 40 minuten durende Tribute show waarin Ger diverse bekende en minder bekende liedjes van zijn vroegere idool zingt. De show wordt live gezongen onder begeleiding van professionele orkestbanden. Hiermee creëert Ger verbondenheid en nostalgie. Ter promotie van deze Tribute show, brengt Ger zijn versie van ‘Waarom fluister ik je naam nog’ op single uit.

Griekse bouzouki snaren
Voor de productie van dit nummer zijn échte Griekse bouzouki snaren ingespeeld. Verwacht echter géén ‘après-ski- , hakke- of hoempapa- versie’, want Ger Edwards wil qua uitvoering trouw blijven aan de stijl en wens van Benny Neyman, mocht het nummer ooit gecoverd worden. Deze nieuwe uitvoering heeft een mellow-achtige sfeer en is eveneens eerlijk en integer. Zo zal deze versie zeker de oudere generatie opnieuw aanspreken.

‘Waarom fluister ik je naam nog’ is voor Ger Edwards geproduceerd door snaren virtuoos Leo Sienot en komt uit onder het label UltimateDisk. De RTV-promotie wordt verzorgd door Maurice Edelenbosch en de videoclip is gemaakt door Jaap van Didden.

Website www.ger-edwards.nl
Info & boekingen Ger Edwards / +31 (0)6 52592332 / info@ger-edwards.nl
Socials:  
Muziek Nikos Ignatiadis
Tekst Benny Neyman
Productie & arrangement Leo Sienot
Studio Opnamestudio Studilio Naaldwijk
Mastering Leo Sienot
Midi, gitaren, bousouki Leo Sienot
Barman/gitarist: Barman/gitarist: Wally Mckey
Clipproductie Jaap van Didden / JvDRecording
Barman/gitarist in videoclip Wally Mckey
Artwork Ger Edwards / Annie Hutsebaut
Release & RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ger Edwards – Waarom fluister ik je naam nog” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This