Bernard Karsten – Do Wah Diddy

Artiest/Act Bernard Karsten
Titel Do Wah Diddy
Releasedatum 11-01-2023
Artikelnummer SR23001
Barcode 8719884103883
Label Storm Records
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Bernard Karsten Do Wah Diddy (Live versie) NL7SG2300001 3:17
02 Bernard Karsten Do Wah Diddy (Radio versie) NL7SG2300002 3:02

Bernard Karsten maakt uitstapje met catchy meezinger ‘Do Wah Diddy’

Bernard Karsten is benieuwd naar de reacties die zijn nieuwe single ‘Do Wah Diddy’ gaan opleveren. Het is namelijk wel heel iets anders dan wat het publiek van hem verwacht. Bernard zelf ziet deze single dan ook als een muzikaal uitstapje. Overigens blijft hij wel gewoon doorgaan met het uitbrengen van nieuw eigen materiaal. In ieder geval komen er dit jaar nog twee singles uit die hij i.s.m. producer Ger Oerlemans, tekstschrijver Hans Louws en Bert Schenau van platenlabel Storm Records gaat produceren. Volgens Bernard zal ‘Do Wah Diddy’ bij de oudere jeugd herinneringen ophalen en meteen een link leggen naar de versie van de Dolly Dots. Overigens is deze track door meerdere artiesten uitgebracht, waaronder Manfred Mann en DJ Otzi. Toch denkt Bernard dat de toevoeging van live instrumenten het liefdesliedje extra dimensie geeft. Met name het trompetgeluid van Martijn de Laat en de gitaarpartijen waar Marcel Fisser verantwoordelijk voor is maken het verschil met muziek uit een doosje.

Bernard:’ Tegenwoordig worden veel nummers van vroeger gecoverd. Het leek mij ook wel een keer leuk om een bekend deuntje in het Nederlands uit te brengen. Ik ben van mening dat de kans dan net iets groter is dat het meteen wordt opgepakt. Als de mensen iets herkennen is dat altijd een stuk makkelijker. Bij nieuwe liedjes is dat vaak iets lastiger. Omdat er volgens mij nog geen Nederlandstalige bewerking van dit lied was besprak ik met mijn team om er een soort carnavals / Après-ski versie van te laten maken. Hans Louws heeft er een soort liefdesverhaal van gemaakt. Ger Oerlemans is verantwoordelijk voor het arrangement. Ik ben net terug uit Oostenrijk en heb daar natuurlijk het publiek al kennis laten maken met ‘Do Wah Diddy’. Dat leverde leuke reacties op, dus ik hoop hetzelfde mee te maken met deze catchy meezinger in Nederland’.

‘Do Wah Diddy’ verschijnt bij Storm Records en is vanaf 11 januari 2023 te streamen bij de bekende portals.

Website www.benzanger.nl
Management & boekingen www.feestartiesten.nl / info@feestartiesten.nl / 072 5054229
Socialmedia   Twitter Logo
Muziek / Tekst Jeff Barry, Ellie Greenwich
NL-tekstbewerking Hans Louws
Productie Ger Oerlemans
Studio Oerlemans Muziek Producties
Koor Ingrid Simons, Lyanda Karsten, Jacco Silver, Henk Naber, Karel Karsten
Gitaar Marcel Fisser
Trompet Martijn de Laat
Fotografie Zoë Karsten
Artwork Artiest Ontwerp
Clipproductie (Lyric Video) Oerlemans Muziek Producties
Project/Label/Content Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)
RTV-promotie/plug HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This