Georgie Davis – Hondenhemel

Artiest/Act Georgie Davis
Titel Hondenhemel
Releasedatum 27-12-2021
Artikelnummer KMRHH
Barcode 193483072197
Label Key Music Records
Genre Nederlandstalig / Pop / Ballad
Shops  
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Georgie Davis Hondenhemel QM6P41804074 3:32

Georgie Davis met ultieme tranentrekker voor iedere hondenliefhebber

Singer, songwriter en producer Georgie Davis werd in 1985 bekend met zijn top 5 hit ‘Blackstar’ in Nederland en piekte op de 16e plek in België. In de afgelopen decennia heeft hij André Hazes (sr.), Glennis Grace en Samantha Steenwijk van songs mogen voorzien, wat resulteerde in meerdere gouden en platina platen.

Zijn nieuwe release ‘Hondenhemel’ komt niet alleen bij hondenliefhebbers binnen. Samen met tekstdichter Belinda Anholt had hij ooit de song geschreven maar op de plank laten liggen. Wanneer de tijd rijp zou zijn, zou de song worden uitgebracht. Na het overlijden van Belinda in 2008 en het onlangs recente afscheid van zijn trouwe viervoeter en maatje Lois wegens ouderdom, vond hij dat het tijd was om zijn song en videoclip met de wereld te delen. En dat heeft al menig traantje teweeggebracht bij velen. Het nieuwe album ‘Invincible’ met tien nieuwe songs zal naar verwachting medio 2022 verschijnen.

‘Ik krijg hartverwarmende berichtjes van fans maar ook van willekeurige mensen, echt fantastisch. Ik heb nog altijd moeite om de song te zingen want dan voel ik elke keer weer een brok in mijn keel’ is zijn uitleg. Voor de promotie ging Georgie een samenwerking aan met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

Info & boekingen Kees Rietveld / +31 6 81422502 / rietveldkees@aol.com
Socialmedia  
Muziek / Tekst G. Davis / B. Anholt
Productie & Arrangement Georgie Davis
Studio Creativity Factory
Mastering Georgie Davis
Gitaar Georgie Davis
Clipproductie Creativity Factory
RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Georgie Davis – Hondenhemel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Share This