Huub Ruël – Blief Bie Mie

Artiest/Act Huub Ruël
Titel Blief Bie Mie
Releasedatum 29-05-2024
Artikelnummer N.v.t.
Barcode N.v.t.
Label Huub Ruël
Genre Twents / Country / Pop
Shops  Amazon Music
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Huub Ruël Blief Bie Mie SEYOK2408485 2:49

Huub Ruël lanceert Twentse Country-Pop single ‘Blief Bie Mie’

Country-pop, authentiek, puur, vanuit het hart, Huub Ruel is een wereldreiziger, wetenschapper die zijn passie volgt: (Twentse) country-pop maken! Positief, super energiek, balans, sport, het pure voedsel, liefde, denker en doener, bijdragen. Ervaren city-man, boerenzoon, plattelands-liefhebber!

Na een aantal jaren in de Engelse taal te hebben geschreven en gezongen, besloot Huub Ruel recentelijk in zijn moedertaal, Twents, te gaan zingen en schrijven. Dialect ziet hij niet als een beperking maar als een verrijking. Muziek die vanuit het hart wordt gemaakt kent geen grenzen.

Met zijn eerste single in het Twents ‘Ak Oe No Bie Mie Had‘ (uitgebracht in februari 2024) staat Huub op 7 juli in de finale van het Twents Songfestival. Met zijn nieuwe single ‘Blief Bie Mie’ (Blijf Bij Mij) gaat Huub proberen met country-pop vanuit het hart een gevoel over te brengen dat breed wordt herkend.

‘Blief Bie Mie’ gaat over een stugge Tukker die het maar moeilijk kan geloven dat de relatie definitief voorbij is. Hij beseft dat hij een steek heeft laten vallen in de relatie en wil het graag nog weer opnieuw proberen: “Blief Bie Mie! Astebleef, kom teruw en Blief Bie Mie”!

De video is opgenomen op de hoogste plek in Twente, de bovenste verdieping van de Alphatoren! Het lied ‘Blief Bie Mie’ is de opvolger van ‘Ak Oe No Bie Mie Had’! De plug & promotie worden verzorgd door UltimateDisk en de videoclip en het liedje zijn te zien en te streamen via alle bekende kanalen.

Websites www.hjmr-music.com
Info & boekingen Huub Ruel / +31 6 23027867/ huubruel@hotmail.com
Socials:  
Origineel N.v.t.
Muziek & Tekst Huub Ruël
Productie Huub Ruël
Arrangement Huub Ruël
Studio Artichoque Studio
Mastering Artichoque Studio
Akoestisch gitaar, Vocals Huub Ruël
Elektrisch gitaar, Keyboards, drums Rene Bloks
Artwork Provitec_Media Enschede
Videoclip Productie Provitec_Media Enschede
Persbericht Huub Ruel, Maurice Edelenbosch
Plug & Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This