Mel & Den – Het leven is geen ponykamp 2.0

Artiest/Act Mel & Den
Titel Het leven is geen ponykamp 2.0
Promodatum 25-04-2022
Artikelnummer UD22008
Barcode 8719884089231
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Latin / Party / Levenslied
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Mel & Den Het leven is geen ponykamp 2.0 NLQN72200008 3:45

Mel en Den met 2.0 versie van hun hit ‘Het leven is geen ponykamp’

Afgelopen jaar waren zangduo Mel en Den reeds regelmatig in het nieuws toen hun eerste hit ‘Het leven is geen ponykamp’ uitkwam. De bijbehorende videoclip werd maar liefst 120.000 keer op het YouTube kanaal van de bekende clipmaker Ron Schmid bekeken. Op sites als ‘Dumpert’ en Jezus wat slecht’ werd er niet alleen de draak mee gestoken, maar waren er ook vele positieve reacties.

De oorspronkelijke versie van het nummer werd door Den zelf opgenomen, waarbij de koorzang van musical-award winnares en coach Martine de Jager via het keyboard liep. ‘Een jaar later wordt het lied overal gedraaid en niet alleen op maneges. We hebben menig BN’er al zien swingen op het nummer’, aldus het sympathieke zangduo.

Hoogste tijd dus om ‘Het leven is geen ponykamp’ in een nieuw 2.0 jasje te steken. Samen met Martine zijn Mel en Den de studio bij Sonic Solutions ingegaan en kregen ze zelfs hulp van accordeon virtuoos Manfred Jongenelis. Het resultaat is een vrolijke, galopperende en verfrissende versie van het origineel met een lekkere stevige beat die het enorm goed zal doen in het feestcircuit. De release en RTV-promotie worden verzorgd door Maurice Edelenbosch van het label UltimateDisk.

Het ploselinge succes heeft er met name voor gezorgd dat Mel & Den verder zijn gegaan met het schrijven van liedjes met een boodschap. Volgens critici heeft het unieke duo zich de afgelopen periode enorm verbeterd en neemt hun populariteit in snel tempo toe. Hou dit jaar de TV in de gaten, want Mel & Den komen nog met een bijzondere verrassing.

Website www.melenden.nl
Info & boekingen Melanie Mutsers / staldoorstap@live.nl / 06 23103178
Socials  
Origineel Lorenzo Antonio – Como No Voy A Quererte
Muziek & Tekst Lorenzo Antonio
NL-tekstbewerking Melanie Mutsers
Productie & arrangement Sonic Solutions
Studio Sonic Solutions
Mastering Sonic Solutions
Koor Martine de Jager en Michel Clerx
Keyboard Dennie van den Bosch
Accordeon Manfred Jongenelis
Clipproductie Ron Schmid VisualsMedia
Artwork Dennie van den Bosch
Release & digitale promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This