Loeksband – Radar Love By The Dashboard Light

Artiest / Act Loeksband
Titel Radar Love By The Dashboard Light
Releasedatum 17-02-2022
Artikelnummer N.v.t.
Barcode N.v.t.
Label Loek Duinmeyer
Genre Engelstalig / Rockabilly / Country Rock
Shops  

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Loeksband Radar Love By The Dashboard Light NLXM92200001 4:00

Nieuwe Hommage voor Radar Love en de Golden Earring

Met het lied ‘Radar Love By The Dashboard Light’ brengt singer-songwriter Loek Duinmeyer uit Heerhugowaard een single uit ter herinnering aan het moment dat Radar Love van de Golden Earring 11 maart 2021 om 17:15 over heel het land uit kerktorens en radio’s heen galmde als hommage aan de door ALS getroffen gitarist George Kooymans.

Als fan van de Golden Earring heeft Loek deze hommage voor George en de song Radar Love in een nieuw lied verpakt voor zijn nog uit te geven album: Loek over The Country. Het is dus geen cover van Radar Love maar het gaat over deze gebeurtenis en het lied Radar Love.

Ook gezien vanuit de waarde die dit lied heeft als ‘Roadsong’ voor chauffeurs. Tijdens reizen door Amerika was het Loek opgevallen dat dit lied ook daar razend populair was bij taxi chauffeurs en truckers. In een truckermotel kreeg hij hier ook een bevestigend antwoord op: ‘This song helps us to stay awake at night‘.

Met dat gegeven in zijn gedachten zit er dan er ook een link in zijn lied met Spookrijders. Je zou ze zomaar tegen kunnen komen. Maar let op! Je zou er zelf ook zomaar een kunnen zijn. Maar gelukkig is daar ‘Radar Love by the dashboard light’. ‘To stay awake at night’.

Loek heeft er ook een video voor in elkaar geknutseld voor in zijn Loeksband YouTube Theater. De single is uiteraard te vinden op alle download en streamingwebsites.

Info & boekingen Loek Duinmeyer / www.loeksband.nl / info@loeksband.nl /  +31 (0)6 12301000
Socialmedia
Muziek & Tekst Loek Duinmeyer
Productie & arrangement Loek Duinmeyer
Clipproductie Loek Duinmeyer
RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / Ultimatedisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Loeksband – Radar Love By The Dashboard Light” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This